Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ανανεώθηκε η κράτηση του 23χρονου για την τραγωδία στα Κλαυδιά
Ανανεώθηκε η κράτηση του 23χρονου για την τραγωδία στα Κλαυδιά

Ανανεώθηκε η κράτηση του 23χρονου για την τραγωδία στα Κλαυδιά

Ειρήνη Αντωνίου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ενέκρινε για άλλες 8 ημέρες την κράτηση του 23χρονου που πυροβόλησε την αδελφή του στις 5 Μαίου στο σπίτι τους στα Κλαυδιά.

Η προσαγωγή του έγινε στην παρουσία των χαροκαμένων γονιών και συγγενών και με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, έφτασε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο 23χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης διαπίστωσαν επίσης ότι τα μπροστινά φρένα του οχήματος που οδηγούσε το θύμα ήταν σπασμένα. Το στοιχείο αυτό είναι προφανές ότι οδηγεί τις έρευνες της αστυνομίας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το όχημα εξετάστηκε από ειδικούς, μετά από πληροφορία που έφτασε ενώπιον των ανακριτών. Την Δευτέρα το πρωί, μια μέρα πριν από την κηδεία της 21χρονης, το όχημα παραλήφθηκε από το σπίτι της οικογένειας. Λίγο αργότερα έγιναν οι εξετάσεις οι οποίες αποκάλυψαν το ένοχο μυστικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ανακριτές θεωρούν ότι το κουβάρι της υπόθεσης κρύβει μια σειρά από ύποπτες συμπτώσεις. Κάτι το οποίο δένει και με μαρτυρίες που εξασφάλισαν από το περιβάλλον του φερόμενου ως θύτη και του θύματος.

Τέλος πό τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η σφαίρα που έπληξε στο κεφάλι την άτυχη Μαρία, πέρασε πρώτα μέσα από σακούλα με ρούχα. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το θύμα να χρησιμοποιήσε την σακούλα ως “ασπίδα” απέναντι στο στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 που κρατούσε ο αδελφός της.

 

Send this to a friend