Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Οδηγό διαχείρισης της κρίσης για επιχειρήσεις δημιούργησε η Red Wolf Digital Group
Οδηγό διαχείρισης της κρίσης για επιχειρήσεις δημιούργησε η Red Wolf Digital Group

Οδηγό διαχείρισης της κρίσης για επιχειρήσεις δημιούργησε η Red Wolf Digital Group

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν επικοινωνιακά στον τομέα των επιχειρήσεων η Red Wolf Digital Group εξέδωσε ένα οδηγό διαχείρισης της κρίσης ειδικά για τους συνεργάτες της, αποκωδικοποιώντας τα δεδομένα της επόμενης ημέρας της κρίσης.

Ένας πλήρης και αναλυτικός οδηγός ο οποίος αναλύει εμπεριστατωμένα βασισμένος σε έρευνες και μελέτες του εξωτερικού τη σημερινή κατάσταση, πως διαμορφώνεται σήμερα, τις επιδράσεις που θα έχει και στην κυπριακή οικονομία αλλά και την πιθανή διάρκειά της.

Παράλληλα, παρουσιάζει τα στοιχεία που θα διαμορφώσουν το αύριο, ποιες συμβουλές πρέπει να ακολουθήσει η κάθε επιχείρηση λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή η κρίση είναι ένας μαραθώνιος για τον οποίο απαιτούνται καλή προετοιμασία και γρήγορα αντανακλαστικά.

Ταυτόχρονα, αναλύεται η νέα μας καθημερινότητα και πως εξελίσσεται και επηρεάζεται η τηλεόραση, τα έντυπα, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο αλλά και τι περιμένουν πλέον οι καταναλωτές από τις επιχειρήσεις με ενδιαφέροντα και ανατρεπτικά στοιχεία.

Ο γενικός διευθυντής της Red Wolf, Κωνσταντίνος Ντάλτας τόνισε ότι: «Η σημερινή κατάσταση είναι δύσκολη για όλους και χαρακτηρίζεται από μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον, αλλά στη Red Wolf θεωρούμε ότι με την κατάλληλη ανάλυση και τη σωστή πληροφόρηση, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τις αποφάσεις που πρέπει για να βγουν πιο δυνατές και να βλέπουν το αύριο με αισιοδοξία. Γι’ αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε για τους πελάτες μας, έναν περιεκτικό οδηγό για την επικοινωνία στην εποχή του κορωνοϊού με αναλύσεις, πληροφορίες και συμβουλές για την επόμενη μέρα».

Ένα καίριο στοιχείο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για τις επιχειρήσεις είναι και οι παγίδες που αναδύονται μέσα από την κρίση οι οποίες αναλύονται με αριθμούς στον οδηγό και παράλληλα αναφέρονται η στρατηγική επικοινωνίας και τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν.

Τέλος, ο οδηγός δίνει όλες εκείνες τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει η κάθε επιχείρηση ώστε να αντιμετωπίσει την εκάστοτε κατάσταση στο εσωτερικό της, αλλά και επικοινωνιακά με τη δήλωση πως με πίστη, προσοχή, επιμονή και ψυχραιμία θα τα καταφέρουμε.

Send this to a friend