Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Υπό κράτηση 38χρονη που παρίστανε την κτηματομεσίτρια
Λάρνακα: Υπό κράτηση 38χρονη που παρίστανε την κτηματομεσίτρια

Λάρνακα: Υπό κράτηση 38χρονη που παρίστανε την κτηματομεσίτρια

Στη σύλληψη 38χρονης, από τη Λάρνακα, προχώρησε χθες το ΤΑΕ Λάρνακας, σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον της, ότι παρίστανε την κτηματομεσίτρια και ότι αποσπούσε με ψευδείς παραστάσεις μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες ως προκαταβολή για την ενοικίαση ή αγορά ακινήτων. Η 38χρονη ανακρίθηκε κι έδωσε τους δικούς της ισχυρισμούς σε σχέση με τις καταγγελίες που εκκρεμούν εις βάρος της.

Τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα (14/5) θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής της.

Το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών (ΣΕΚ) είχε εκδώσει ανακοίνωση την περασμένη Τρίτη (12/5), με την οποία καλούσε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό σε κάθε πράξη αγοραπωλησίας και ν’ αποτείνεται μόνο σε εγγεγραμμένους και αδειούχους κτηματομεσίτες, αφού, όπως σημείωνε, γυναίκα στην επαρχία Λάρνακας ενεργεί παράνομα ως κτηματομεσίτης, εξαπατώντας το κοινό και αποσπώντας του μεγάλα χρηματικά ποσά ως προκαταβολή για δήθεν ενοικίαση ή αγορά ακινήτου.

«Γυναίκα που παριστάνει την κτηματομεσίτρια εισπράττει χρήματα για την ενοικίαση ή αγορά διαμερισμάτων και οικιών και ακολούθως εξαφανίζεται», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΚ.
ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend