Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σπασμένα τα φρένα στο αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Σπασμένα τα φρένα στο αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπασμένα τα φρένα στο αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι η εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στην οικογενειακή τραγωδία στα Κλαυδιά με θύματα την Μαρία Χάρπα και το αγέννητο παιδί της. Η νεαρή η οποία έπεσε νεκρή από σφαίρες από το στρατιωτικό τυφέκιο του αδελφού της.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ALPHA, οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης διαπίστωσαν ότι τα μπροστινά φρένα του οχήματος που οδηγούσε το θύμα ήταν σπασμένα…. Κάτι που τουλάχιστον δημιουργεί υποψίες ότι κάποιος ήθελε να προκαλέσει κακό στην άτυχη νεαρή. Το στοιχείο αυτό είναι προφανές ότι οδηγεί τις έρευνες της αστυνομίας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το όχημα εξετάστηκε από ειδικούς, μετά από πληροφορία που έφτασε ενώπιον των ανακριτών. Την Δευτέρα το πρωί, μια μέρα πριν από την κηδεία της 21χρονης, το όχημα παραλήφθηκε από το σπίτι της οικογένειας. Λίγο αργότερα έγιναν οι εξετάσεις οι οποίες αποκάλυψαν το ένοχο μυστικό…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ανακριτές θεωρούν ότι το κουβάρι της υπόθεσης κρύβει μια σειρά από ύποπτες… συμπτώσεις. Κάτι το οποίο δένει και με μαρτυρίες που εξασφάλισαν από το περιβάλλον του φερόμενου ως θύτη και του θύματος.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ

Send this to a friend