Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Alexander College: Σπουδές στην Κύπρο με αναγνωρισμένα Βρετανικά Πτυχία
Alexander College: Σπουδές στην Κύπρο με αναγνωρισμένα Βρετανικά Πτυχία

Alexander College: Σπουδές στην Κύπρο με αναγνωρισμένα Βρετανικά Πτυχία

Το Alexander College Λάρνακας και Πάφου παρέχει την ευκαιρία έναρξης σπουδών ή και συνέχισης μετά από μετεγγραφή από άλλο Εκπαιδευτικό ίδρυμα (σύμφωνα με ακαδημαϊκές προϋποθέσεις) σε ένα φοιτητικοκεντρικό περιβάλλον που συνδυάζει.

· Υψηλής ποιότητας Βρετανικούς τίτλους σπουδών και φοίτηση στην Κύπρο

· Πολύ ανταγωνιστικά δίδακτρα

· Όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις διαθέσιμες

· 30 χρόνια εμπειρίας και ανάπτυξης

1. Κάθε πρόγραμμα σπουδών που παρέχουμε (https://alexander.ac.cy/courses/ ), είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ως αποτέλεσμα επίσημων αξιολογήσεων από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και πληροί όλα τα υψηλού επιπέδου κριτήρια ποιότητας.

2. Κάθε τίτλος σπουδών του Canterbury Christ Church University που απονέμουμε, υποβάλλεται από τον απόφοιτο και αναγνωρίζεται από το Κυπριακό Συμβούλιο Αξιολόγησης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ), προσφέροντας μια σημαντική για την δημόσια υπηρεσία επιβεβαίωση της ισοτιμίας των ακαδημαϊκών προσόντων του αποφοίτου μας ο οποίος μπορεί να διεκδικήσει τις ίδιες ακριβές ευκαιρίες με κάθε άλλο απόφοιτο.

3. Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church (CCCU) με το οποίο συνεργαζόμαστε είναι βραβευμένο με αργυρό μετάλλιο εξαίρετης διδασκαλίας (https://www.canterbury.ac.uk/about-us/Teaching-Excellence-Framework.aspx).

4. Όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church (CCCU), περιλαμβάνουν φοίτηση αποκλειστικά στην Κύπρο και πτυχίο του CCCU. Είναι πλήρως αναγνωρισμένα μέσω των αυστηρών διαδικασιών ποιότητας που διαθέτει το Βρετανικό Quality Assurance Agency in Higher Education και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για παροχή διασυνοριακής εκπαίδευσης που τίθενται στο Άρθρο 11 του Νόμου 2015 [N. 136 (Ι)/2015], όπως διαπιστώνει ο Φορέας ΔΙΠΑΕ (όλα τα πιστοποιημένα προγράμματα εδώ (https://www.dipae.ac.cy/index.php/el/evaluation-el/franchised-programmes-el).

5. Οι τίτλοι σπουδών που παρέχουμε, πληρούν όλα τα πρότυπα και προδιαγραφές των αντίστοιχων κυπριακών και διεθνών επαγγελματικών σωμάτων περιλαμβανομένων του Νομικού Συμβουλίου Κύπρου και της Ρυθμιστικής Αρχής Νομικών Αγγλίας και Ουαλίας (Solicitors Regulation Authority), ACCA, TQUK κ.α.

6. Οι απόφοιτοι μας εντάσσονται με επιτυχία στην αγορά εργασίας έχοντας επιπλέον στη διάθεση τους:

· προγράμματα κατάρτισης και προετοιμασίας (https://professional.alexander.ac.cy/) αφού το Alexander College είναι πιστοποιημένο από την ΑΝΑΔ Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

· Αποκτούν ερευνητικές δεξιότητες που προσφέρει το Ερευνητικό Κέντρο Alexander (https://alexander.ac.cy/research-centre/), παρέχοντας κρίσιμα για την συνέχεια εφόδια.

Send this to a friend