Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν και την επόμενη μέρα με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν και την επόμενη μέρα με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν και την επόμενη μέρα με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα και η διεύθυνση τους δεν σταμάτησε στιγμή να λειτουργεί με γνώμονα το καλό των υπαλλήλων και των πελατών τους.

Δεν είναι η μοναδική φορά που οι Υπεραγορές αποδεικνύουν , όπως εδώ και χρόνια την έμπρακτη προσφορά τους και άριστη εξυπηρέτηση τους προς το κυπριακό κοινό. Ίσως η μοναδική από τις μεγαλύτερες υπεραγορές στη Κύπρο που βοηθούν τους πελάτες να πάρουν τα ψώνια στο αυτοκίνητο, ηλικιωμένους, εγκυμονούσες και οικογένειες με παιδιά. Μοναδικός σεβασμός προς όλους όσοι τους επισκέπτονται, με αμεσότητα και αγάπη.

Από την αρχή αυτής της υγειονομικής κρίσης οι Υπεραγορές φρόντισαν για την καλύτερη προστασία των υπαλλήλων και των καταναλωτών των Υπεραγορών τους. Εφάρμοσαν όλα τα μέτρα αλλά και τα πρωτόκολλα της κυβέρνησης για υγειονομική ασφάλεια και πρόληψη κατά του κορονοϊού. Με ιδιωτική πρωτοβουλία εφάρμοσαν στα καταστήματα τους συγκεκριμένη μέθοδο απολύμανσης των Υπεραγορών πέραν από τις οδηγίες που δόθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο.

Επιπλέον λόγο του ότι οι υπάλληλοι τους,λογο της υπερφόρτωσης αλλά και της μεγάλης ζητήσης από τον κόσμο, κλήθηκαν να εργαστούν περισσότερες ώρες, οι μαμάδες και ευάλωτες ομάδες που εργάζονται κοντά τους να παραμείνουν στα σπίτια τους, οι Υπεραγορές ανακοίνωσαν νέες θέσεις εργασίας, έδωσαν τριπλούς μισθούς σε όσους υπάλληλούς τους παρέμειναν στα καταστήματα μετά τις 9.00 το βράδυ για ανεφοδιασμό και ετοιμασία των Υπεραγορών για την επόμενη μέρα.Επιπρόσθετα έδωσαν μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους δωροκουπόνι για ψώνια στις Υπεραγορές αξίας 150 ευρώ.

Τέλος, σεβάστηκαν απόλυτα τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών για την απαγόρευση πωλήσεων σε συγκεκριμένα προϊόντα στην κατηγορία “όχι τρόφιμα” προς το κοινό μέχρι και την 4η Μαΐου.

Τηρούνται μέχρι και σήμερα και θα συνεχίσουν να τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα για την μέγιστη ασφάλεια όλων όσων βρίσκονται στο χώρο των Υπεραγορών τους.

Send this to a friend