Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Μονοψήφιος αριθμός ασθενών στο Νοσοκομείο Αναφοράς
Μονοψήφιος αριθμός ασθενών στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Μονοψήφιος αριθμός ασθενών στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Μονοψήφιος ήταν ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν μέχρι χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη, καθότι το τελευταίο διάστημα η μείωση στον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο αναφοράς είναι σχεδόν καθημερινή.

Μέχρι χθες το απόγευμα, εννέα ήταν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, εκ των οποίων μόνο ένα άτομο βρισκόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για στενότερη παρακολούθηση.

Ο αριθμός των εννέα ασθενών είναι ο μικρότερος για το «αναφοράς» για περισσότερο από ένα μήνα. Η συνεχής μείωση στον αριθμό των ασθενών δημιουργεί αισιοδοξία ανάμεσα στους επαγγελματίες υγείας του νοσηλευτηρίου, ότι η πανδημία θα καταπολεμηθεί δραστικά.

Το μεσημέρι είχαν δοθεί τέσσερα εξιτήρια από το αναφοράς. Τα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς, των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων τους ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου κρίνεται σταθερή.

Εξάλλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονταν χθες 11 ασθενείς που εμφανίζουν ύποπτα κρούσματα κορωνοιού. Κανείς, όμως, δεν νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας τους ήταν καλή.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, νοσηλεύονταν χθες 64 άτομα, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας τους από τον ιό.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend