Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει, μην ξεχάσετε λοιπόν να πείτε «χρόνια πολλά» στη μαμά σας
Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει, μην ξεχάσετε λοιπόν να πείτε «χρόνια πολλά» στη μαμά σας

Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει, μην ξεχάσετε λοιπόν να πείτε «χρόνια πολλά» στη μαμά σας

Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει, μην ξεχάσετε λοιπόν να πείτε «χρόνια πολλά» στη μαμά σας.

Οι μαμάδες όλου του κόσμου κάνουν τη σκληρότερη δουλειά στον κόσμο. Αγωνίζονται καθημερινά για να προλάβουν όσα περισσότερα μπορούν, φροντίζουν όλα τα μέλη της οικογένειας με αυταπάρνηση και με μόνη ανταμοιβή την ηθική, δική τους, ικανοποίηση και την αγκαλιά των παιδιών τους.

Γι’ αυτό αξίζουν με το παραπάνω την αγάπη και το θαυμασμό μας.

Και επειδή ξεχνάμε συνήθως να λέμε στους ανθρώπους που αγαπάμε πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή μας, πρέπει να βρίσκουμε αφορμές για να τους το λέμε και να τους το δείχνουμε εμπράκτως.

Ξέρετε κανέναν που να μπορεί να αντισταθεί σε μια ζεστή αγκαλιά; Αν μάλιστα θέλετε την αγκαλιά να τη συνοδεύσετε και με ένα μπουκέτο λουλούδια, μικρό, μεγάλο δεν έχει καμία σημασία τότε το ανθοπωλείο «Ροζ Ανεμώνα» βρήκε τη λύση. Πρωτότυπες δημιουργίες , μπουκέτα γεμάτα αγάπη για να δείξετε αυτό που νοιωθετε.

Αποστολές σε όλη την Λαρνακα
Παραγγελίες μέχρι το Σάββατο 09/05

Για παραγγελίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας roz anemona florist shop ή στο τηλέφωνο 99808882

Μαμά μου, Σήμερα στη γιορτούλα σου λουλούδια σου χαρίζω….. εκφράστε στην αγάπη σας στο πολυτιμότερο άνθρωπο της ζωή σας στην ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ!!Πρωτότυπες δημιουργίες , μπουκέτα γεμάτα αγάπη για να δείξετε αυτό που νοιωθετε.Αποστολές σε όλη την ΛαρνακαΘα δεχόμαστε παραγγελίες μέχρι το Σάββατο 09/05Για παραγγελίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας roz anemona florist shop ή στο τηλέφωνο 99808882

Gepostet von Roz Anemona florist shop am Mittwoch, 6. Mai 2020

Send this to a friend