Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν την προσπάθεια για αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ. Ν. Λάρνακας (videos)
Οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν την προσπάθεια για αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ. Ν. Λάρνακας (videos)

Οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν την προσπάθεια για αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ. Ν. Λάρνακας (videos)

Μία ζωγραφιά, ένα παιδικό χαμόγελο, πολλή αγάπη και μία μικρή εισφορά μπορεί να δώσει και να προσφέρει πολλά.

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και η ακαδημία ποδοσφαίρου ToP_11 Soccer Academy με μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία τους προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα με στόχο να δημιουργηθεί ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά μας που θα νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζει ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή – Goal in Life. Ήδη πολλοί ποδοσφαιριστές έστειλαν μέσω των social media τα δικά τους μηνύματα στήριξης στην όλη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε πιο κάτω λεπτομέρειες, βίντεο και πως μπορείτε να βοηθήσετε αλλά και τα παιδιά να λάβουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια:

Τα παιδιά ζωγραφίζουν και στηρίζουν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λάρνακας

Θέλουμε να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά μας που θα νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Όλα τα έσοδα από την πρωτοβουλία μας θα αξιοποιηθούν για την διαρρύθμιση και την αναβάθμιση της αίθουσας παιχνιδιού της Παιδιατρικής Κλινικής. Αν τα έσοδα καλύψουν αυτές τις ανάγκες το υπόλοιπο ποσό θα αξιοποιηθεί για επιπλέον στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε και να βοηθήσετε :

1) Το παιδί σας δημιουργεί μια ζωγραφιά με θέμα #ΘαΤαΚαταφέρουμε – Ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.

2) Μας στέλνετε μια φωτογραφία με την ζωγραφιά του παιδιού σας, το όνομα και την ηλικία του στην σελίδα Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου / Christina Apostolou Foundation στο Facebook.

3) Μαζί με την ζωγραφιά μπορείτε αν θέλετε να μας δηλώσετε και την εισφορά σας για ενίσχυση του σκοπού μας.

Οι εισφορές σας για την πρωτοβουλία μας μπορούν να γίνονται στους πιο κάτω λογαριασμούς.

Πολύ σημαντικό η εισφορά να γίνεται με την δικαιολογία : Παιδιατρική Κλινική

Τράπεζα Κύπρου
IDRYMA CHRISTINA A. APOSTOLOU
Αριθμός Λογαριασμού : 055601020199

Ελληνική Τράπεζα
IDRYMA CHRISTINA A. APOSTOLOU
Αριθμός Λογαριασμού : 35501G4376001

Η πρωτοβουλία είναι σε συνεννόηση με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδιατρικής Δρ. Αδάμο Χατζηπαναγή (Adamos Hadjipanayis).

Την Πρωτοβουλία συντονίζουν το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και η ακαδημία ποδοσφαίρου ToP_11 Soccer Academy του πρώην Διεθνή Ποδοσφαιριστή Κούλλη Παύλου (Koullis Pavlou).

Την πρωτοβουλία υποστηρίζει ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή – Goal in Life.

Όλες οι ζωγραφιές θα συμμετέχουν σε έκθεση στην Λάρνακα η ημερομηνία και ο χώρος της οποίας θα ανακοινωθεί. Εκεί θα μπορούν να έρθουν φίλοι και συγγενείς και να αγοράσουν την ζωγραφιά του παιδιού σας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυσης του σκοπού μας.

Όσοι οργανισμοί θέλουν να συμμετέχουν :
Δημόσια σχολεία, ιδιωτικά σχολεία, ακαδημίες, φροντιστήρια, νηπιαγωγεία, ή άλλες εταιρίες μπορούν να μας ενημερώσουν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και να τους ετοιμάσουμε ένα γραφικό με το λογότυπο τους για να το προωθήσουν και να καλέσουν τους γονείς και τα παιδιά τους να συμμετέχουν.

Αν επιθυμούν να κάνουν και μια εισφορά είναι καλοδεχούμενη.

Οι εισφορές σας για την πρωτοβουλία μας μπορούν να γίνονται στους πιο κάτω λογαριασμούς.

Πολύ σημαντικό η εισφορά να γίνεται με την δικαιολογία : Παιδιατρική Κλινική

Τράπεζα Κύπρου
IDRYMA CHRISTINA A. APOSTOLOU
Αριθμός Λογαριασμού : 055601020199

Ελληνική Τράπεζα
IDRYMA CHRISTINA A. APOSTOLOU
Αριθμός Λογαριασμού : 35501G4376001

Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :
Μέσα από την σελίδα μας στο Facebook :Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου / Christina Apostolou Foundation

Στο τηλέφωνο : 99795052 Ανδρέας Αποστόλου (Ανδρέας Α. Αποστόλου).

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου :

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2300 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

*Θεωρούμε ότι η στήριξη των κρατικών μας νοσηλευτηρίων και των ασθενών μας είναι υποχρέωση του κράτους. Με αυτή μας την πρωτοβουλία δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε την υποχρέωση του Κράτους αλλά να έρθουμε ως αρωγός στο να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα πιο όμορφο για όλα τα παιδιά της Επαρχίας Λάρνακας που θα επισκέπτονται την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

 

Send this to a friend