Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη χθες το απόγευμα στην μικρή κοινότητα των Κλαυδιών της επαρχίας Λάρνακας, όταν νεαρός, ηλικίας 23 χρόνων, φαίνεται να σκότωσε με το στρατιωτικό του τυφέκιο την 21χρονη αδελφή του, με την απίστευτη τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας τους. Η 21χρονη βρήκε ακαριαίο το θάνατο, ενώ τόσο ο αδελφός της, όσο και η μητέρας της υπέστησαν νευρικό κλονισμό.

Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις της Αστυνομίας,o νεαρός ισχυρίστηκε ότι στη προσπάθεια του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου.
Όλοι οι ισχυρισμοί που έδωσε διερευνώνται από την Αστυνομία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν ανακρίσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οικογενειακή τραγωδία. Στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία έσπευσαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία.

Η νεαρή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν αρχικά για περίθαλψη τόσο ο αδελφός, όσο και η μητέρα της, οι οποίοι υπέστησαν νευρικό κλονισμό.

Το στρατιωτικό τυφέκιο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

O 23χρονος, συνελήφθη το βράδυ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Send this to a friend