Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Όλα δείχνουν διακοπή! Μόνο ΑΕΚ και Ανόρθωση ξεκάθαρα υπέρ…
Όλα δείχνουν διακοπή! Μόνο ΑΕΚ και Ανόρθωση ξεκάθαρα υπέρ…

Όλα δείχνουν διακοπή! Μόνο ΑΕΚ και Ανόρθωση ξεκάθαρα υπέρ…

Η ισχυρή τάση για επιθυμία διακοπής του πρωταθλήματος ακόμα και ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης εξάδας επιβεβαιώθηκε στην τηλεδιάσκεψη που είχαν οι πρόεδροι του «Big 6» το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy μόνο Ανόρθωση και ΑΕΚ δια των Ευγένιου Χαμπουλλά και Άντρου Καραπατάκη εξέφρασαν ξεκάθαρα τη θέση για επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου έθεσε δύο όρους για να στηθεί και πάλι στη σέντρα η μπάλα. Ο πρώτος είναι η διεξαγωγή των αγώνων με ξένους διαιτητές όπως ίσχυε την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος και ο δεύτερος να επαναρχίσει με την προϋπόθεση ότι θα διασφαλιστεί η ολοκλήρωσή του, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή εάν διακοπεί εκ νέου λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να ισχύει η βαθμολογία που υπάρχει σήμερα.

ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΛ κράτησαν ουδέτερη στάση και φαίνεται πως έχουν έντονες επιφυλάξεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης εκδήλωσε ενώπιον των ομολόγων του τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι πλείστες ομάδες επιθυμούν να ολοκληρωθεί πρόωρα η σεζόν.

Με το σκηνικό όπως έχει δημιουργηθεί και νοουμένου πως όλες οι ομάδες του β’ γκρουπ είναι υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος είναι δεδομένο ότι στη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί τις επόμενες μέρες οι θέσεις των ομάδων Α’ Κατηγορίας θα είναι συντριπτικά υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος.

Πηγή: Goalnews

Send this to a friend