Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Φορτωμένος με πέραν του μισού κιλού ναρκωτικών, χασίς και μαριχουάνας, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 26χρονος στη Λάρνακα έπειτα από επιχείρηση της ΥΚΑΝ.

Η σύλληψη του νεαρού ήταν επεισοδιακή, αφού στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, συγκρούστηκε με δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομίας, παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού. Ακολούθησε έρευνα εντός του οχήματος κι εντοπίστηκαν 15 συσκευασίες μαριχουάνας συνολικού βάρους περίπου 440 γραμμαρίων. Βρέθηκαν, επίσης, περίπου 110 γραμμάρια συμπαγούς ουσίας ρητίνης κάνναβης μέσα σε νάιλον σακούλι.

Πιστεύεται ότι οι ναρκωτικές ουσίες που κατασχέθηκαν ήταν έτοιμες προς πώληση. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν 43 αμπούλες αναβολικών ουσιών.

Ο 26χρονος τέθηκε υπό κράτηση μέχρι τη συμπλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και προμήθειας ναρκωτικών από άλλα πρόσωπα.

Η ΥΚΑΝ πιστεύει ότι ο ύποπτος είναι μέλος σπείρας που διοχετεύει ναρκωτικά στην εγχώρια αγορά.

 

Συνολικά 17 πρόσωπα, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Τα 14 άτομα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ τρία πρόσωπα βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με ένα εξ αυτών να είναι διασωληνωμένο.

Εν τω μεταξύ στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 72 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Send this to a friend