Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Τα Zara… επιστρέφουν (με εκπτώσεις μέχρι και 70%)
Τα Zara… επιστρέφουν (με εκπτώσεις μέχρι και 70%)

Τα Zara… επιστρέφουν (με εκπτώσεις μέχρι και 70%)

Η εταιρεία SAYWEAR – ZARA Κύπρου.. μόλις μας ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 4 Μαΐου, επιστρέφει δυναμικά… διασφαλίζοντας για όλους την μέγιστη ασφάλεια!

Ο όμιλος SAYWEAR-ZARA Κύπρου, αντιπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Inditex (Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear, Berska, Zara Home, Oysho) με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις χιλιάδες πελάτες του αλλά και του προσωπικού, ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις του κράτους, του υπουργείου υγείας αλλά και των διεθνών εφαρμογών έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες έτσι ώστε η επιστροφή όλων από την Δευτέρα 4 Μαΐου στα καταστήματα του όχι μόνο να γίνει με την μέγιστη ασφάλεια αλλά και να συνδυαστεί με εκπτώσεις μέχρι και 70% στα καταστήματα ZARA και μέχρι 30% στα καταστήματα Massimo Dutti!

Σε θέματα υγιεινής η Διεύθυνση του Ομίλου έχει προβεί στις πιο κάτω συγκεκριμένες ενέργειες:


• Τοποθέτηση αντισηπτικών διαλυμάτων σε κάθε είσοδο και έξοδο των καταστημάτων για χρήση από το προσωπικό και τους πελάτες καθώς και καλάθων.
• Διαμόρφωση των συστημάτων κλιματισμού σε όλα τα καταστήματα έτσι ώστε να μην ανακυκλώνουν τον αέρα εσωτερικού χώρου αλλά να εισάγουν φρέσκο αέρας στο χώρο.
• Πλήρη απολύμανση και καθαρισμό όλων των καταστημάτων δίνοντας ιδιαίτερη σχολαστικότητα σε όλες τις επιφάνειες που αγγίζονται συχνά όπως ράφια, κρεμάστρες και πάγκοι εξυπηρέτησης. Αυτή η ενέργεια θα γίνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τα καταστήματα του Ομίλου που θα ανοίξουν την Δευτέρα 4 Μαΐου ανά επαρχία είναι:


Λευκωσία: Zara, Massimo Dutti και Oysho στη Μακαρίου, Bull and Bear και Bershka στη Λήδρας. Λεμεσό: Zara Ανεξαρτησίας και Λάρνακα: Zara και Bershka

Με σύνθημα, Βγαίνουμε από το σπίτι, αλλά μένουμε ασφαλείς, τα καταστήματα του ομίλου είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν ξανά τις χιλιάδες πελάτες τους!

Send this to a friend