Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Ο Σπύρος Νεοφυτίδης απαντά στα 15 σωματεία της Β’ Κατηγορίας
Ο Σπύρος Νεοφυτίδης απαντά στα 15 σωματεία της Β’ Κατηγορίας

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης απαντά στα 15 σωματεία της Β’ Κατηγορίας

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μιας και μετά την σημερινή αντίδραση από τον ΑΠΟΕΛ και τον Πρόδρομο Πετρίδη είχαμε την επιστολή των ομάδων της Β΄ κατηγορίας εναντίον του.

Το LarnakaSports επικοινώνησε με τον κ. Νεοφυτίδη με αφορμή το μήνυμα του ΠΑΣΠ σε ποδοσφαιριστές για να μην αποδεχθούν οποιοδήποτε διακανονισμό, αλλά και για την επιστολή των 15 ομάδων της Β΄ κατηγορίας εναντίον του.

«Το μήνυμα στάλθηκε σε όλους τους παίκτες της Β’ Κατηγορίας, τους δώσαμε συμβουλές γιατί κάποιες ομάδες τους έλεγαν να προχωρήσουν σε διακοπή των συμβολαίων τους και μας ρώτησαν οι παίκτες αν μπορούν να προβούν σε αυτή την ενέργεια. Και επειδή δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση της πολιτείας για διακοπή του πρωταθλήματος, εμείς τους συμβουλέψαμε να μην προβούν σε οποιανδήποτε διακανονισμό τερματισμού του συμβολαίου τους», μας ανέφερε επί του θέματος ο Σπύρος Νεοφυτίδης.

Διαβάστε ΕΔΩ τις υπόλοιπες του δηλώσεις και την απάντηση που εδωσε στις ομάδες της Β΄ Κατηγορίας με την επιστολη εναντίον του και τη διακοπή κάθε επαφής μαζί του.

Send this to a friend