Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Barrel House Bar! Κάνει delivery στο σπίτι κοκτέιλ και ότι ποτό επιθυμείς (photos)
Barrel House Bar! Κάνει delivery στο σπίτι κοκτέιλ και ότι ποτό επιθυμείς (photos)

Barrel House Bar! Κάνει delivery στο σπίτι κοκτέιλ και ότι ποτό επιθυμείς (photos)

Θες να βγεις έξω να διασκεδάσεις αλλά όλα είναι κλειστά; Θες να πιείς ένα ποτό να χαλαρώσεις αλλά δεν μπορείς λόγω κραντίνας;

Τώρα υπάρχει η λύση και ακούει στο όνομα Barrel House Bar. Και αυτό γιατί τα παιδιά εκεί έχουν προνοήσει για μας.

Κάνουν delivery ότι ποτό φανταστείς. Ακόμη και τα εκπληκτικά τους κοκτέιλ μπορείς να τα απολαύσεις στον καναπέ του σπιτιού σου.

Μπες στην σελίδα τους στο facebook ή στην ιστοσελίδα με όλα τα ποτά που μπορείς να αγοράσεις, κάνε την παραγγελία σου και… άραξε στον καναπέ.

Πρόσφατα, το Barrel House στην Λάρνακα, μας παρουσίασε το δικό του διαδικτυακό σπίτι. Πρόκειται για την ιστοσελίδα www.sunmoonhospitalityservices.com η οποία συμπεριλαμβάνει όλες της υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία καθώς και ένα online store που διαθέτει προς πώληση τα κοκτέιλ του μπαρ.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, άρχισε να προσφέρει και κατοίκων παράδοση στην πόλη μας. Η κατοίκων παράδοση γίνεται καθημερινά από η ώρα 17:00 μέχρι και τις 22:00. Για όσους μένουν εκτός Λάρνακας παρέχεται παράδοση εντός μίας μέρας.

Παράλληλα, με αφορμή την κατάσταση που διανύουμε τώρα λόγο του COVID – 19, θέλοντας να υποστηριχτή ο τομέας της εστίασης (#supporthospitality), ο ιδιοκτήτης, Παναγιώτης Σάββα, παραθέτει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους του χώρου οι οποίοι θα ήθελαν να προωθήσουν το προϊόν τους μέσο διαδικτύου και διανομής.

Μπες στην σελίδα του Barrel House Bar στο facebook ή στο facebook του sunmoon, κάνε την παραγγελία σου και… άραξε στον καναπέ.

Send this to a friend