Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Μένουμε σπίτι & φτιάχνουμε πασχαλινές δημιουργίες με τα παιδιά (Βίντεο)
Μένουμε σπίτι & φτιάχνουμε πασχαλινές δημιουργίες με τα παιδιά (Βίντεο)

Μένουμε σπίτι & φτιάχνουμε πασχαλινές δημιουργίες με τα παιδιά (Βίντεο)

Μπορεί το Πάσχα να το βιώσουμε με πολύ διαφορετικό τρόπο φέτος, παρόλα αυτά ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι στο χέρι μας να το κάνουμε όσο πιο όμορφο γίνεται.

Ο καλύτερος τρόπος για να μπούμε σε πασχαλινή διάθεση είναι να διακοσμήσουμε το σπίτι. Με απλά υλικά και με εύκολο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά πρωτότυπες και διασκεδαστικές κατασκευές.

Στα παιδιά αρέσουν οι χειροτεχνίες και ίσως με τον τρόπο αυτό να τους μειώσουμε το αίσθημα απουσίας του σχολείου, αφού τέτοια εποχή θα έφτιαχναν στην τάξη τους πασχαλινές δημιουργίες. Πιάνουμε λοιπόν στα χέρια μας χρώματα, μολύβια, μαρκαδόρους, πινέλα, χαρτιά, ψαλίδια, κόλλες κι ό,τι άλλο θεωρούμε απαραίτητο και ξεκινάμε.

Τα πιο κάτω βίντεο θα σου δώσουν ιδέες, ωστόσο άσε και τη φαντασία σου ελεύθερη, δίνοντας την ευκαιρία και στα παιδιά να αυτοσχεδιάσουν, έτσι ώστε να φτιάξετε μαζί ευφάνταστες κατασκευές. Κουνελάκια, αυγουλάκια, καλαθάκια για αυγά είναι λίγες μόνο από τις προτάσεις που θα βρεις να φτιάξεις.

Στολίζοντας το σπίτι σου με τα πιο όμορφα πασχαλινά διακοσμητικά δε θα αλλάξει μόνο ο χώρος αλλά και η διάθεση όλης της οικογένειας. Κι όταν μάλιστα φτιάχνεις με τα χέρια σου κάτι όμορφο, νιώθεις κι εσύ όμορφα.

Ας προσπαθήσουμε όλοι με τον τρόπο μας να διατηρήσουμε τη θετική μας στάση και να μπούμε σε πασχαλινή διάθεση.

Send this to a friend