Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 8 + 1 δωρεάν εργαλεία για τηλεργασία από το σπίτι
8 + 1 δωρεάν εργαλεία για τηλεργασία από το σπίτι

8 + 1 δωρεάν εργαλεία για τηλεργασία από το σπίτι

Σε στιγμές σχεδόν οριακές και συνθήκες πρωτόγνωρες όπως αυτές που βιώνουμε λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, με τον εγκλεισμό και την αρνητική ψυχολογία που προκαλούν οι αρνητικές ειδήσεις, ένα αντίδοτο έχουμε: τις σωστές επιλογές και αποφάσεις που θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας στην εργασία και στην καθημερινότητά μας.

Ιδιαίτερα στους επαγγελματίες, που καλούνται να βαδίσουν σε ένα εντελώς άγνωστο τοπίο  εργαζόμενοι με περιοριστικά μέτρα διασφαλίζοντας όχι μόνο τη ροή της εργασίας τους αλλά και την προστασία των υπαλλήλων, οι σίγουρες λύσεις και οι αυτοματισμοί που προσφέρει η τεχνολογία αποδεικνύονται επιλογές σωτήριες. Είτε οι εργαζόμενοι βρίσκονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εργασίας τους, είτε στα ειδικά διαμορφωμένα, πολυμορφικά τους «καταφύγια», τα σπίτια τους με τα σωστά εργαλεία μπορούν να συνεχίσουν ομαλά την εργασία τους.

Το διαδίκτυο και η τηλεφωνία αναδεικνύονται ως η κύρια ασπίδα της κοινωνίας και της οικονομίας στην πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλές είναι οι φορές που έχουμε αναρωτηθεί τις τελευταίες ημέρες τις θα κάναμε αν ο πολιτισμός μας δεν είχε εφεύρει την τηλεφωνία και το διαδίκτυο. 

Σήμερα θα σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις που ίσως δεν γνωρίζατε από τον πρωτοπόρο στις τηλεπικοινωνίες και το διαδίκτυο στον τόπο μας, τη Cyta. Λύσεις που από καιρό προσφέρει η Cyta Business, αρκετές μάλιστα αναβαθμισμένες, οι οποίες στην κυριολεξία θα σας λύσουν τα χέρια. Θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση της εταιρείας και θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας. Τουλάχιστον στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας αναγκών.

Με τα σύγχρονα εργαλεία που προσφέρει η Cyta Business μπορείτε μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο που λειτουργεί η εταιρεία σας αυτή την περίοδο και να διασφαλίσετε την απρόσκοπτη επικοινωνία τόσο μεταξύ του προσωπικού όσο και με τους πελάτες. Πρόκειται για λύσεις οι οποίες μετατρέπουν το άγνωστο τοπίο στο οποίο βρεθήκαμε από την αρχή της πανδημίας σε ένα τοπίο πιο ανθρώπινο, πιο βατό. Την ώρα της κρίσης, της κάθε κρίσης, εκείνο που χρειάζεται είναι σωστός προγραμματισμός και χρήση αξιόπιστων λύσεων. Μόνο με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα μπορούμε να βγούμε δυνατότεροι. Και είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση, μέσα στο ζοφερό σκηνικό της πανδημίας, να σας ανακοινώσουμε πως όντως υπάρχουν λύσεις που μας λύνουν τα χέρια και διεκπεραιώνουν ταχύτατα διαδικασίες, είτε δουλεύουμε από το γραφείο με ελάχιστο προσωπικό, είτε από το σπίτι μας.

Δωρεάν υπηρεσίες της Cyta Business για απλή, γρήγορη εργασία από το σπίτι

Και δεν μιλάμε μόνο για τις τηλεδιασκέψεις που μπορείτε με ταχύτητα και ασφάλεια να κάνετε μέσα από το ενισχυμένο δίκτυο της Cyta, για τη δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία της εταιρείας μέσω ασφαλών διόδων και χρήση της υπηρεσίας BusinessCloud που επιτρέπει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας ενώ οι εργαζόμενοι σας τηλεργάζονται.

Υπάρχουν πολλές ακόμα ιδέες και λύσεις που με αυτοματισμούς και φιλικότητα μετατρέπουν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους που έχει ζήσει η πατρίδα μας και η ανθρωπότητα πιο υποφερτή.

Γνωρίζατε ότι χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό αλλά με χρήση της έξυπνης υποδομής της Cyta Business μπορείτε:

να ηχογραφήσετε ειδικά μηνύματα για να ακούνε οι πελάτες σας σε κάθε εισερχόμενη κλήση
να μεταβιβάζονται αυτόματα κλήσεις στο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο υπαλλήλων σας ενώ αυτοί βρίσκονται στο σπίτι τους ή οπουδήποτε αλλού;
να ηχογραφούνται με ασφάλεια επιλεγμένες κλήσεις από σταθερά ή κινητά τηλέφωνα εργαζομένων για παραγγελίες ή διαπραγματεύσεις στις οποίες μπορείτε να ανατρέξετε όταν χρειαστεί;
να μετατρέψετε οποιοδήποτε αριθμό σταθερού τηλεφώνου σε έξυπνο τηλεφωνικό κέντρο, λαμβάνοντας τις κλήσεις στο κινητό σας οπουδήποτε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό;
Ας δούμε μερικές από τις πιο ξεχωριστές υπηρεσίες που επιλέξαμε και οι οποίες μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε απλά, αποτελεσματικά και γρήγορα από το σπίτι και προσφέρονται μάλιστα δωρεάν για ένα τρίμηνο: 

Pre-alerting/Greeting

Ετοιμάστε μήνυμα για να ενημερώσετε τους πελάτες σας για το πως θα λειτουργεί η επιχείρηση σας  σας αυτή την περίοδο. To στέλνετε στη Cyta Business, το η οποία θα το ηχογραφήσει και θα στον κεντρικό αριθμό της επιχείρηση σας ώστε να ακούγεται σε κάθε εισερχόμενη κλήση.

Βρείτε το εδώ: https://www.cyta.com.cy/bbt-business-telephony

Ring Group

Κάνοντας χρήση του Ring Group μπορείτε να καθορίστε σειρά αριθμών για να απαντάει στις κλήσεις προς την επιχείρηση σας ώστε να μπορούν οι υπάλληλοι σας να λαμβάνουν τις κλήσεις είτε στο σταθερό ή στο κινητό προσωπικό αριθμό τους. Οι υπάλληλοι σας θα λειτουργούν ως τηλεφωνικό κέντρο από το σπίτι τους!  

Βρείτε το εδώ: https://www.cyta.com.cy/bbt-business-telephony

Call forwarding for PBX

Πρόκειται για μία διευκόλυνση που σας επιτρέπει να μεταβιβάσετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις προς τους εσωτερικούς αριθμούς του PBX σας, σε οποιοδήποτε αριθμό (σταθερό ή κινητό) εντός ή εκτός της εταιρείας σας. Η διευκόλυνση παρέχεται ανά εσωτερικό αριθμό PBX.

Βρείτε το εδώ: www.cyta.com.cy/business-telephony-for-pbx

Call Recording

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία που είχατε στο εταιρικό σας τηλεφωνικό σύστημα μπορείτε να τη μεταφέρετε στα χέρια των υπαλλήλων σας, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται. Xρησιμοποιήστε τη διευκόλυνση για να καταγράφετε τις εισερχόμενες & εξερχόμενες κλήσεις από τα σταθερά ή κινητά των εργαζόμενων σας για τις συνομιλίες που αφορούν παραγγελίες, εξυπηρέτηση, κρατήσεις ή/και διαπραγματεύσεις, οι οποίες μπορούν να φυλάσσονται ασφαλισμένα για να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές, όταν και εφόσον τις χρειαστείτε.

Βρείτε το εδώ: www.cyta.com.cy/call-recording/el

Telephony OntheGo 

Πρόκειται για μία διευκόλυνση που σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το σταθερό τηλεφωνικό αριθμό σας στο κινητό, για να λαμβάνετε τις κλήσεις σας οπουδήποτε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Βρείτε το εδώ: www.cyta.com.cy/business-telephony-on-the-go

Δωρεάν αναβαθμισμένα εργαλεία για ταχύτατη εργασία από το σπίτι

Τα πιο κάτω εργαλεία έχουν αναβαθμιστεί από τη Cyta Business ειδικά για να μπορούν οι πελάτες της να εργάζονται από το σπίτι τους ταχύτατα και αποτελεσματικά και προσφέρονται δωρεάν για ένα τρίμηνο.

Microsoft Office 365 for Business

Τα ευέλικτα και γνώριμα εργαλεία του κορυφαίου Microsoft Office, για να εργάζεστε αποτελεσματικά σε PC, Mac ή κινητές συσκευές από όπου και αν βρίσκεστε, από οποιοδήποτε σημείο! Άμεσα μπορεί να γίνει παραχώρηση δωρεάν άδειας για ένα μήνα σε νέους πελάτες για το Office365Premium και σε υφιστάμενους για την εφαρμογή Teams. Η εγγραφή & διάθεση γίνεται από το https://cloudmarketplace.cyta.com.cy/Register.aspx επιλέγοντας Trial στο προϊόν Office365Premium.

Βρείτε το εδώ: www.cyta.com.cy/microsoft-office-365

BusinessCloud

Η υπηρεσία BusinessCloud, σας επιτρέπει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας ενώ οι εργαζόμενοι σας τηλεργάζονται. Σας παρέχει δωρεάν, 20GB χώρο στο Cloud της Cyta Business για να έχετε κοινό χώρο για την επιχείρησή σας, για απομακρυσμένη αποθήκευση και διαχείριση των αρχείων σας (BusinessCloud Storage) καθώς επίσης και για εφεδρική αποθήκευση των δεδομένων σας (BusinessCloud BackUp). Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες με προϊόν Internet Business. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή υπολογιστή αφού πρώτα γίνει η εγκατάσταση της εφαρμογής!

Βρείτε το εδώ: www.businesscloud.cyta.com.cy/register

VPN για πελάτες με προϊόντα δικτύωσης

Πρόσβαση από το σπίτι σε εφαρμογές και σε αρχεία που φυλάσσονται στο χώρο της επιχείρησης σας.

Βρείτε το εδώ: https://www.cyta.com.cy/vpn-business

Meet-me-Conference

Πρόκειται για μία διευκόλυνση με τεράστιες δυνατότητες και αποτελεσματικότητα, αφού σας επιτρέπει να διενεργείτε τηλεφωνικές συνδιασκέψεις με τους συνεργάτες σας όπου κι αν βρίσκονται, με εξαιρετική ποιότητα φωνής.

Στόχος να στηριχθούν όλες οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα και μεγέθους.

Βρείτε το εδώ: https://www.cyta.com.cy/meet-me-conference/el

Σημειώστε τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει για ενίσχυση της υπηρεσίας: 

Διπλασιάζεται ο όγκος Mobile Internet από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών σε όλους τους πελάτες
με πρόγραμμα Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYourOwn, Mobile Wi-Fi, VMB, Youth).
με πρόγραμμα Προπληρωμένης soeasy (soeasy Plus/Youth) και με αγορά πακέτων Mobile Internet.
Διπλασιάζεται η ταχύτητα για τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM Plus από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών.
Παρέχεται δυνατότητα προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public Pack για όλη την περίοδο που οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές, ώστε μόλις αρθούν οι περιορισμοί, να μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τις υπηρεσίες τους.
Παρέχεται δωρεάν εγκατάσταση και μηνιαία συνδρομή για περίοδο τριών μηνών στο πακέτο Cytavision Hotel Pack σε ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που τελούν σε περιορισμό (υπάρχουν τεχνικές προϋποθέσεις).
Εργάζεστε από το σπίτι; Προσοχή!

Το Κέντρο Διαχείρισης Κυβερνοασφάλειας της Cyta, μας συμβουλεύει τι πρέπει να προσέξουμε για πιο αποτελεσματική εργασία από το σπίτι και για να αποφύγουμε ανεπιθύμητες… εκπλήξεις:

Έχουμε εγκατεστημένο αντιϊκό λογισμό (antivirus software) και το ενημερώνουμε τακτικά.
Εγκαθιστούμε έγκαιρα τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος και των λογισμικών που χρησιμοποιούμε.
Δεν επισκεπτόμαστε ιστοσελίδες που μας στέλνουν άγνωστοι ή προωθούνται μέσω κοινωνικών δικτύων.
Δεν απαντάμε σε emails που ζητούν προσωπικές πληροφορίες (phishing emails) και δεν ανοίγουμε συνημμένα αρχεία με άγνωστη προέλευση.
Προστατεύουμε τους υπολογιστές μας με ισχυρούς κωδικούς, τουλάχιστον 12 χαρακτήρων (συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων).
Προστατεύουμε το οικιακό ασύρματο δίκτυό μας με ισχυρό κωδικό.
Δεν μοιραζόμαστε τους κωδικούς πρόσβασής μας με τρίτους.
Σε περίπτωση που παρατηρήσουμε πιθανή κακόβουλη δραστηριότητα (malicious activity) ή απάτη επικοινωνούμε άμεσα στους ειδικούς στο 150.
Είμαστε εδώ

H εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών πελατών αποτελεί πρώτιστο μέλημα των στελεχών της Cyta Business , ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τη χρειάζονται περισσότερο. Το Κέντρο  eξυπηρέτησης Eπιχειρηματικών πελατών στο 150, είναι καθημερινά διαθέσιμο προς την εξυπηρέτηση επαγγελματιών παγκύπρια.

Send this to a friend