Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ CEO Άλφαμεγα: Πρόκειται για μία ωρολογιακή βόμβα καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες εφαρμογής των μέτρων
CEO Άλφαμεγα: Πρόκειται για μία ωρολογιακή βόμβα καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες εφαρμογής των μέτρων

CEO Άλφαμεγα: Πρόκειται για μία ωρολογιακή βόμβα καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες εφαρμογής των μέτρων

Εκκληση προς τους αρμόδιους να παρέμβουν άμεσα προς διόρθωση του διατάγματος κλεισίματος των υπεραγορών τις Κυριακές λόγω της υπερβολικής συσσώρευσης κόσμου στις υπεραγορές τις υπόλοιπες ημέρες, απευθύνει ο CEO των υπεραγορών Άλφαμεγα, Γιώργος Θεοδότου.

Σε ανάρτηση του στο Facebook στην οποία επισυνάπτει φωτογραφίες που δείχνουν συνωστισμό καταναλωτών έξω από τις αγορές, καλεί τους αρμόδιους να υποδείξουν στις υπεραγορές τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόσουν τα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί.

“Κύριοι τι περιμένετε από εμάς να πράξουμε με τον συνωστισμό που δημιουργείται με τα σημερινά δεδομένα; Να βγούμε με τα ρόπαλα και να επιβάλουμε την τάξη στους καταναλωτές μας; Πως αναμένετε να εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια τους καταναλωτές μας τόσο εντός όσο και εκτός των υποστατικών μας και σε κάποιες περιπτώσεις στα πεζοδρόμια και τους δημόσιους δρόμους; Ακούσαμε τους υπουργούς επανειλημμένα να δηλώνουν ότι το κλείσιμο της Κυριακής οφείλεται σε λόγους δημόσιας υγείας (Ο ιός κυκλοφορεί μόνο τις Κυριακές!!)”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκφράζει την άποψη ότι ο περιορισμός του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων ελλοχεύει περισσότερους κινδύνους καθώς όπως φαίνεται στις εικόνες ο κόσμος έχει συσσωρευτεί σε ανεξέλεγκτο βαθμό στις υπεραγορές.

“Πρόκειται για μία ωρολογιακή βόμβα καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες εφαρμογής των μέτρων και δημιουργεί αχρείαστη αναστάτωση και ταλαιπωρία στους καταναλωτές. Σε όλες τις χώρες παγκοσμίως τα ωράρια έχουν επεκταθεί για να μειωθεί ο κίνδυνος διασποράς του ιού. Πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι τι εικόνες θα αντικρίσουμε αύριο Σάββατο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τις αντιξοότητες και την πίεση κάτω από τις οποίες παίρνονται κάποιες αποφάσεις. Θεωρώ όμως ότι οι αρμόδιοι πρέπει να παρέμβουν σήμερα κιόλας για να προλάβουμε τα χειρότερα!”, καταλήγει.

 

Send this to a friend