Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συννεφιασμένος ο καιρός-Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα
Συννεφιασμένος ο καιρός-Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα

Συννεφιασμένος ο καιρός-Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Από την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και το απόγευµα πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει µερικώς συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και το πρωί ενδέχεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Send this to a friend