Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Οι υπεραγορές που μπορείς να ψωνίσεις με delivery
Οι υπεραγορές που μπορείς να ψωνίσεις με delivery

Οι υπεραγορές που μπορείς να ψωνίσεις με delivery

Στη λύση της κατ’ οίκον παράδοσης στρέφονται οι καταναλωτές, στη προσπάθεια τους να περιορίσουν τις εξόδους τους, λόγω του ιού COVID-19.
Στο πλαίσιο αυτό το βρήκαμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν προς το κοινό οι μεγαλύτερες υπεραγορές της Κύπρου.

Σκλαβενίτης

Η υπεραγορά Σκλαβενίτης προσφέρει υπηρεσία delivery στις ακόλουθες υπεραγορές: The Mall of Engomi, Mall of Cyprus, Λατσιών και Pafos Mall.

Alphamega

Οι υπεραγορές δεν προσφέρουν υπηρεσία delivery, ωστόσο οι καταναλωτές μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους και να λάβουν τα ψώνια τους με κατ’ οίκον παράδοση από ταξί, το κόστος του οποίου επωμίζεται ο καταναλωτής. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται μέσω κάρτας ενώ ο χρόνος παράδοσης είναι ανάλογως και του υπόλοιπου φόρτου εργασίας.

Υπεραγορά Παπαντωνίου

Για παραγγελίες άνω των €100 προσφέρουν κατ’ οίκον παράδοση όλες οι υπεραγορές Παπαντωνίου, με την προϋπόθεση ότι ο χώρος παράδοσης δεν απέχει πέραν των 10 χλμ. από την υπεραγορά. Οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε ένα μέγιστο διάστημα ενός ή δύο ημερών.

Υπεραγορές MAS

To δίκτυο υπεραγορών MAS διαθέτει υπηρεσία delivery στις περισσότερες από τις υπεραγορές του, με την παράδοση να γίνεται την επομένη της παραγγελίας.

SPAR

Υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης για ψώνια εγκαινίασαν αυτές τις ημέρες και οι υπεραγορές SPAR. Η παράδοση είναι δωρεάν εφόσον η παραγγελία είναι άνω των €20. Η υπηρεσία έχει εφαρμοστεί για την υπεραγορά SPAR Δροσιά, στη Λάρνακα ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπεραγορές σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy

Send this to a friend