Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Το συγκλονιστικό γράμμα στη τσάντα ενός νοσηλευτή του ΓΝ Λάρνακας… (ΦΩΤΟ)
Το συγκλονιστικό γράμμα στη τσάντα ενός νοσηλευτή του ΓΝ Λάρνακας… (ΦΩΤΟ)

Το συγκλονιστικό γράμμα στη τσάντα ενός νοσηλευτή του ΓΝ Λάρνακας… (ΦΩΤΟ)


Συγκλονίζει η ανάρτηση νοσηλευτή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας από τους εκατοντάδες επαγγελματίες υγείας, που εδώ και τρεις βδομάδες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη δική τους μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. 

“Δεν θέλω μπράβο και συγχαρητήρια. Είναι το καθήκον μας και είμαστε εκεί για να προσφέρουμε αυτά που ΠΑΝΤΑ προσφέραμε”

Την ανάρτησή του συνοδεύουν και δυο φωτογραφίες. Η μια απεικονίζει τον ίδιο, φορώντας τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό και η δεύτερη απεικονίζει τη τσάντα που όπως είπε την ετοίμασαν η γυναίκα του και τα παιδιά του. Σε αυτή φαίνεται και ένα σημείωμα που γράφει “Σε αγαπώ πολύ, θέλω να προσέχεις και να μας σκέφτεσαι συνέχεια”.

Ο ίδιος λέει πως έφυγε το πρωί για τη δουλειά, χωρίς να τους αποχαιρετήσει. 

“Αυτή είναι η τσάντα που μου ετοίμασε η γυναίκα με τα παιδιά μου ψες ενώ εγώ ήμουν δουλειά. Την άρπαξα το πρωί και έφυγα από το σπίτι χωρίς να τους δώσω ένα φιλί, να τους αποχαιρετήσω και ανοίγοντας την τσάντα αντικρίζω αυτά. Σκληρό, πολύ σκληρό.. Δεν πάω διακοπές… Πάω να απομονωθώ για να τους προστατεύσω. ΠΟΛΥ επώδυνο”.

Ο νοσηλευτής έστειλε το δικό του μήνυμα στους πολίτες.

“Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε στο σπίτι με την οικογένειά σας, μου φαίνεται τόσο απλό πράγμα! Ξυπνάτε, λυπηθείτε της οικογένειες σας, λυπηθείτε μας. Σταματήστε της άσκοπες μετακινήσεις! Εύχομαι να ευαισθητοποιήσω με αυτό το μήνυμα κάποιους ξεροκέφαλους”.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση: 

Πηγή : Alpha

Send this to a friend