Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Γιατρός και δύο νοσηλευτές του Νοσοκομείου Λάρνακας θετικοί στον κορωνοϊό
Γιατρός και δύο νοσηλευτές του Νοσοκομείου Λάρνακας θετικοί στον κορωνοϊό

Γιατρός και δύο νοσηλευτές του Νοσοκομείου Λάρνακας θετικοί στον κορωνοϊό


Γιατρός και δύο νοσηλευτές του Νοσοκομείου Λάρνακας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για επιβεβαιωμένα κρούσματα που συμπεριλαμβάνονται στα 32 που ανακοίνωσε χθες η επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας.

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής ΟΚΥπΥ Λάρνακας και Αμμοχώστου δρ. Γιώργος Καροτσάκης ανέφερε πως πρόκειται για επαγγελματίες υγείας που εργάζονται στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου.

Όπως σημείωσε θα γίνει συνάντηση με ομάδα κρούσης για να αξιολογήσουν την κατάσταση και να αποφασιστεί πως θα συνεχιστεί η λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας. Στόχος υπογράμμισε να μην κλείσει το ΤΑΕΠ.

Από την πρώτη στιγμή, τόνισε, εφαρμόζονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, έγινε καθαρισμός του χώρου ενώ λαμβανονται δείγματα από όλα τα μέλη του προσωπικού.

Παράλληλα τα μέλη του προσωπικού που θεωρούνται «ύποπτα» λόγω επαφής με κάποιο από τα τρία πρόσωπα αποχώρησε προληπτικά και στο ΤΑΕΠ μετέβηκε προσωπικό από άλλους χώρους του Νοσοκομείου.

«Λαμβάνονταν όλα τα προστατευτικά μέτρα δεν ξέρουμε γατί συνέβη αυτό» τόνισε ο κ. Καροτσάκης. «Εκφράζω τη λύπη μου στους συναδέλφους και ευχαριστώ αυτούς που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα νέα.»

Πηγή : Cyprus Times

Send this to a friend