Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Οι Αθηενίτες συνεχίζουν να προσφέρουν στους συνδημότες τους
Οι Αθηενίτες συνεχίζουν να προσφέρουν στους συνδημότες τους

Οι Αθηενίτες συνεχίζουν να προσφέρουν στους συνδημότες τους

Η προσφορά των Αθηενιτών συνεχίζεται και πάλι, αποδεικνύοντας ξανά τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους, που δεν έχουν τέλος.

Οι εταιρείες «Ιωάννης Ζορπάς» και «Θεόκλητος Ζορπάς», γνωστοί σε όλη την Κύπρο, για τα εξαιρετικά προϊόντα ξηρών καρπών και όχι μόνον που διαθέτουν, επικοινώνησαν με τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και διευθέτησαν σήμερα την παράδοση ποσοτήτων οσπρίων, ξηρών καρπών και άλλων ειδών, για να διανεμηθούν σε οικογένειες στην περιοχή του Δήμου Αθηένου που έχουν ανάγκη, ενόψει των επιπτώσεων από την πανδημία του Κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Αθηένου για άλλη μια φορά εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τη νέα προσφορά, ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες «Ιωάννης Ζορπάς» και «Θεόκλητος Ζορπάς» και τους συνεχάρη και αυτούς, που τούτες τις δύσκολες μέρες στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπο και βοηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Ανέφερε ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η εισφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια.

Παράλληλα ο Δήμαρχος ευχαριστεί δημόσια τους εθελοντές του Δήμου Αθηένου, που λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αμέσως προθυμοποιήθηκαν να κάνουν διανομή των προϊόντων σε άτομα που τους υποδείχθηκαν.

Send this to a friend