Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ «Δεν μπορώ να σε δω σήμερα γιε μου… Όταν περάσουν αυτές οι μέρες θα το κάψουμε»
«Δεν μπορώ να σε δω σήμερα γιε μου… Όταν περάσουν αυτές οι μέρες θα το κάψουμε»

«Δεν μπορώ να σε δω σήμερα γιε μου… Όταν περάσουν αυτές οι μέρες θα το κάψουμε»

Γιατροί και νοσηλευτές, δίνουν εδώ και μέρες μάχη πολλές φορές με αυταπάρνηση και αφήνοντας πίσω τις οικογένειές τους. Είναι οι ήρωες της κυπριακής κοινωνίας, στην εποχή του κορωνοϊού. Μία από αυτές υπηρετεί στο νοσοκομείο Λάρνακας και είναι πρότυπο.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο παιδοχειρουργός Μιχάλης Παγώνης, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία μίας από τις ηρωίδες της πρώτης γραμμής, «το βλέμμα της είναι όλα τα διατάγματα μαζί. Ετοιμάστηκε για τις διακομιδές. Το ξανάπαμε, πιο πρώτη από την πρώτη γραμμή. Αλύγιστη και μάχιμη. Της λείπουν τα δύο παιδιά της, που λόγω δουλειάς δεν τα πολυβλέπει. Κι αν τα βλέπει δεν τα ακουμπάει. Μας κοιτάζει με την ευχή να τελειώσει όλο αυτό. Και μπορεί κάποιοι να χρειάστηκαν 12 διατάγματα μέχρι στιγμής για να μείνουν σπίτι, το βλέμμα αυτό είναι τόσο εκφραστικό από το 1ο κιόλας διάταγμα. Μένουμε σπίτι».

Το βλέμμα της είναι όλα τα διατάγματα μαζί. Ετοιμάστηκε για τις διακομιδές. Το ξανάπαμε, πιο πρώτη από την πρώτη…

Gepostet von Μιχάλης Παγώνης Χειρουργός Παίδων am Montag, 30. März 2020

 

Η ίδια που ονομάζεται Δήμητρα, απαντώντας στην ανάρτηση εξομολογήθηκε πως έχει τρεις μέρες να δει τα δύο της παιδιά. Διαβεβαίωσε όμως, ότι με τους συναδέλφους της είναι στο πλευρό όλων.

«Δυστυχώς 3η μέρα να δω τα παιδάκια μου…..εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Συνάδελφοι που τους θαυμάζω και αγαπώ!!!Βοηθήστε μας να τελειώνουμε με όλο αυτό!! είμαστε πάντα εδώ στο πλευρό σας για όλους!!»

Αναζητώντας την για να λάβουμε άδεια να χρησιμοποιήσουμε τις αναρτήσεις της, διαπιστώσαμε τι καλούνται να θυσιάσουν γιατροί και νοσηλευτές. Σήμερα έχει γενέθλια ο μονάκριβος γιος της και δεν θα τα γιορτάσει μαζί του.

«Μονακριβε μου γιε αγαπημένε. Δεν βγαίνουν λέξεις για να σε χαρακτηρίσω…τόση αγάπη, άπλετη, αδιανόητη!!Χρόνια σου πολλά ζωή μου!! Τίποτα πιο σημαντικό από σένα και την αδερφούλα σου στη ζωη μου!! Πέρασαν κιόλας 9 χρόνια έπο τότε που ήρθες στη ζωή σαν ένα μικρό γατάκι 1412kg ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό τον αριθμό…και να μην μπορώ να σε δω σήμερα ..θα περάσουν όμως αυτές οι μέρες και θα το κάψουμε!!».

Η Δήμητρα, καθώς και άλλοι νοσηλευτές και γιατροί δίνουν ένα σκληρό αγώνα εδώ και μέρες, βάζοντας στο περιθώριο την προσωπική τους ζωή και χάνοντας μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στη Δήμητρα και στην κάθε Δήμητρα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Σας ευχαριστούμε…
Πηγή: reporter

Send this to a friend