Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηένου…
Ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηένου…

Ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηένου…

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά τον Γενικό Διευθυντή των Νοσοκομείων Λάρνακας και Αμμοχώστου κ. Γιώργο Καροτσάκη για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στη λήψη πολλών δειγμάτων ιχνηλάτησης που έπρεπε να ληφθούν από άτομα που ήλθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορωνοϊού στην Αθηένου, καθώς και στον γενικότερο χειρισμό των θεμάτων που σχετίζονται με την πανδημία στις δύο Επαρχίες.

Παράλληλα ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Νοσοκομείο Λάρνακας, που έχοντας να αντιμετωπίσει έναν αόρατο εχθρό, με περισσή όρεξη και ευγένεια, επιτέλεσε και επιτελεί το έργο του. Το Σύνθημά μας είναι «Μένω στο Σπίτι», γι’ αυτούς όμως δεν ισχύει! Αυτοί πρέπει να πάνε εκεί που ήδη κτύπησε ο εχθρός και να υπερβάλουν εαυτό, για να βοηθήσουν εκείνους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αγαπητές κυρίες και κύριοι του Νοσοκομείου Λάρνακας, Θερμές Ευχαριστίες!!!, αναφέρει ο Δήμαρχος Αθηένου.

Συνεχίζοντας τονίζει πως έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι η καταπολέμηση του ιού είναι η απομόνωσή μας, γι’ αυτό καλεί όλους τους δημότες Αθηένου και όλο τον κόσμο της Κύπρου να κάνουν πράξη τη ρύση «ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ», μακριά από φίλους, συγγενείς κλπ, χωρίς άσκοπες συναντήσεις και μετακινήσεις, ώστε στο τέλος να βγούμε νικητές στην περιοχή μας από αυτό τον «Παγκόσμιο Πόλεμο» που έχει ξεσπάσει και μας ταλαιπωρεί όλους αφάνταστα.

Send this to a friend