Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σκόνη και βροχή μέχρι την Κυριακή – Πρόγνωση έως τη Δευτέρα
Σκόνη και βροχή μέχρι την Κυριακή – Πρόγνωση έως τη Δευτέρα

Σκόνη και βροχή μέχρι την Κυριακή – Πρόγνωση έως τη Δευτέρα

Aσθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη μέχρι και την Κυριακή. Ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος μέχρι και τη Δευτέρα και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι τη Δευτέρα:

Σήμερα Παρασκευή ο καιρός, αρχικά, θα είναι μερικός συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα και το απόγευμα χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή.

Την Δευτέρα τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Δευτέρα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend