Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Kαταγγελία: Eκφοβίζουν τους οδηγούς λεωφορείων για ελέγχους
Kαταγγελία: Eκφοβίζουν τους οδηγούς λεωφορείων για ελέγχους

Kαταγγελία: Eκφοβίζουν τους οδηγούς λεωφορείων για ελέγχους

Σε καταγγελία για εκφοβισμό των οδηγών λεωφορείων, προκειμένου να ελέγχουν τις άδειες διακίνησης των επιβατών, προέβη η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ- ΠΕΟ.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

“Καταγγέλλουμε την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών να εκφοβίζει και να απειλεί με καταγγελία τους οδηγούς λεωφορείων αν δεν ελέγχουν τις άδειες διακίνησης των επιβατών.

Υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών αντί να μεριμνήσουν να έχουν οι οδηγοί τα κατάλληλα μέσα προστασίας, συμπεριλαμβανομένης και κατάλληλης μάσκας, προχωρούν στις πιο πάνω απαράδεκτες ενέργειες.

Πληροφοριακά στις περιπτώσεις που οδηγοί τόλμησαν να ζητήσουν από επιβάτες την άδεια διακίνησης τους και τι δεν άκουσαν.

Εισήγηση: Εφόσον το υπουργείο σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες έχει επιπλέον υπαλλήλους για να εκφοβίζουν με καταγγελίες τους οδηγούς, να τους χρησιμοποιήσει για να ελέγχουν τις άδειες διακίνησης των επιβατών.

Εκτίμηση: Το υπουργείο Μεταφορών προτίθεται να τερματίσει την υπηρεσία των δημόσιων μεταφορών και προσπαθεί να βρει τρόπο να ρίξει την ευθύνη στους εργαζόμενους. Απαράδεκτο.

Αναμένουμε από το υπουργείο μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα μας να αποφεύγει ενέργειες που δυσκολεύουν περισσότερο, αντί να διευκολύνουν την υφιστάμενη κατάσταση.

Καμιά καταγγελία για το θέμα αυτό θα γίνει αποδεκτή”.

Πηγή: philenews

Send this to a friend