Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Κόμμα για τα Ζώα: Ούτε για αστείο ενοικιάσεις σκύλων
Κόμμα για τα Ζώα: Ούτε για αστείο ενοικιάσεις σκύλων

Κόμμα για τα Ζώα: Ούτε για αστείο ενοικιάσεις σκύλων

To Κόμμα για τα Ζώα τοποθετείται μέσω ανακοίνωσης σχετικά με πληροφορίες για ενοικιάσεις σκύλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολίτες και προβαίνουν σε διαφημίσεις για ενοικίαση σκυλιών για βόλτα.

Όπως αναφέρει το Κόμμα για τα Ζώα η πράξη είναι παράνομη και καταδικάζει οποιονδήποτε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που βιώνει η χώρα.

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου έχει λάβει πληροφορίες ότι κάποιοι επιτήδειοι στην προσπάθεια τους να εκμεταλλευτούν τους συμπολίτες τους, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση προβαίνουν σε διαφήμιση ότι ενοικιάζουν σκυλιά για βόλτα με χρέωση μάλιστα.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι αυτή η πράξη είναι παράνομη και παρανομούν και ο εκμεταλλευτής αλλά και εκείνος που πιθανόν θα ενοικιάσει τον σκύλο.

Το κόμμα για τα ζώα Κύπρου νιώθει πολύ έντονα την ανάγκη να καταδικάσει τον οποιονδήποτε ο οποίος προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι νόμιμη αυτή η πράξη γιατί ο σκύλος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος, να φέρει μικροτσίπ και βιβλιάριο υγείας.

Καλούμε τον αρχηγό αστυνομίας όπως όταν γίνονται έλεγχοι, να γίνεται και αυστηρός έλεγχος όλων όσων πηγαίνουν βόλτα με το σκύλο τους, να ελέγχονται τα στοιχεία της κηδεμονίας του σκύλου και εκεί που δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τότε να καταγγέλλονται άμεσα και να στοιχειοθετείται υπόθεση ενάντια σε αυτούς που παρανομούν και να οδηγείται η υπόθεση στο δικαστήριο και με ίσως πιθανή κατάσχεση του σκύλου από τον παρανομούντα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτές οι αναρτήσεις που έπεσαν στην αντίληψη μας έχουν γίνει για σκοπούς χλευασμού και μόνο αλλά παρακαλούμε για να αποφευχθεί οποία σύγχυση και παρακίνηση προς αυτή την ενέργεια, να αποφεύγονται.»

Πηγή: philenews

Send this to a friend