Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Η Cyta διαθέτει 300 χιλ. ευρώ προς το Υπ. Υγείας για απαραίτητο εξοπλισμό
Η Cyta διαθέτει 300 χιλ. ευρώ προς το Υπ. Υγείας για απαραίτητο εξοπλισμό

Η Cyta διαθέτει 300 χιλ. ευρώ προς το Υπ. Υγείας για απαραίτητο εξοπλισμό

Το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ αποφάσισε να διαθέσει στο Υπουργείο Υγείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta. ΄

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Οργανισμός, τα χρήματα θα δοθούν «για την άμεση προμήθεια αναπνευστήρων και νοσοκομειακού εξοπλισμού απαραίτητου για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ασθενών της πανδημίας».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta, στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη του, αποφάσισε ομόφωνα τη διάθεση του ποσού ύψους 300.000 ευρώ προς το Υπουργείο Υγείας, για την άμεση προμήθεια αναπνευστήρων και νοσοκομειακού εξοπλισμού απαραίτητου για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ασθενών της πανδημίας.

Με απόλυτη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης, η Cyta συμμετέχει μ΄ολες τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη Υγείας που δίνει ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο ιός στην Κύπρο, ο Οργανισμός στέκεται ενεργά δίπλα στην Πολιτεία, στηρίζοντας έμπρακτα τις ενέργειες του κράτους και των αρμόδιων φορέων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα, η Cyta έχει ήδη λάβει μια σειρά πρωτοβουλιών και μέτρων για διευκόλυνση και ενίσχυση της επικοινωνίας στον τόπο μας. Στα πλαίσια της ανθρωποκεντρικής πολιτικής του Οργανισμού, θα ανακοινωθεί και νέο πακέτο μέτρων, εντός της βδομάδας.

Send this to a friend