Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Με τον Λούη Πατσαλίδη μένουμε σπίτι μας και αυτή την Παρασκευή – Quarantine edition
Με τον Λούη Πατσαλίδη μένουμε σπίτι μας και αυτή την Παρασκευή – Quarantine edition

Με τον Λούη Πατσαλίδη μένουμε σπίτι μας και αυτή την Παρασκευή – Quarantine edition

Ο αγαπημένος σε όλους μας, Λούης Πατσαλίδης, τις προηγούμενες μέρες με αίσθημα σοβαρότητας και κοινωνικής ευθύνης, ανακοίνωσε ότι θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας τα γυρίσματα της πετυχημένης του εκπομπής Λούης Night Show στον Alpha συμβάλλοντας έτσι στην μείωση της πιθανότητας μετάδοσης του ιού.

Μετά όμως από την μεγάλη επιμονή και τεράστια αγάπη του κόσμου, αφού εκατοντάδες συμπολίτες μας κατέκλυσαν με μηνύματα τον παρουσιαστή, αποφάσισε μαζί με τον Τεύκρο και τον Παναγιώτη να μας χαρίσουν ακόμα μια Παρασκευή γεμάτη γέλιο. Όπως ο ίδιος μας δήλωσε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούμε ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει και εμείς δεν μπορούμε να του χαλάσουμε χατίρι.

Αφού εσείς το ζητήσατε λοιπόν #MenoumeSpiti και δηλώνουμε παρόν και αυτή την Παρασκευή. Το “Quarantine Edition” του Louis Night Show θα μεταδοθεί την Παρασκευή στις 21:15 από την επίσημη σελίδα του Louis Night Show στο Facebook.

Όλες οι εξελίξεις των ημερών, σε ένα special επεισόδιο από τα σπίτια μας. Μην το χάσετε…

Σε ευχαριστούμε για το γέλιο και την σάτιρα που μας χαρίζεις αλλά και για το σοβαρό μήνυμα που περνάς στην κοινωνία μας, ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

Αυτή την Παρασκευή λοιπόν αφού ούτως ή άλλως σπίτι θα την βγάλουμε όλοι, (για το καλό όλων μας), συντονιζόμαστε διαδικτυακά με το Louis Night Show στις 21:15.

Larnakaonline

Send this to a friend