Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Cyta: Αναστέλλει λειτουργία καταστημάτων της-Δεν διακόπτει παροχή λόγω οφειλών
Cyta: Αναστέλλει λειτουργία καταστημάτων της-Δεν διακόπτει παροχή λόγω οφειλών

Cyta: Αναστέλλει λειτουργία καταστημάτων της-Δεν διακόπτει παροχή λόγω οφειλών

Η Cyta, ανταποκρινόμενη άμεσα στα νέα δεδομένα και με στόχο την διασφάλιση της υγείας των πελατών και του προσωπικού της και κατ’ επέκταση του ευρύτερου κοινού, αναστέλλει την λειτουργία όλων των καταστημάτων Cytashop που βρίσκονται εντός των Εμπορικών Κέντρων και πολυκαταστημάτων παγκύπρια.

Παραμένουν κλειστά, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση, από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 16 Μαρτίου 2020 και για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Σε ανακοίνωσή της η Cyta αναφέρει ότι «επιπρόσθετα αναστέλλεται η λειτουργία από την Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, όλων των υπόλοιπων καταστημάτων Cytashop παγκύπρια ενώ θα δέχεται πληρωμές λογαριασμών για υπηρεσίες που παρέχει, μόνο ηλεκτρονικά. Αναστέλλει και την διακοπή υπηρεσιών της λόγω απλήρωτων λογαριασμών.

Επίσης, το Τηλεφωνικό Κέντρο του Οργανισμού 132, παραμένει στη διάθεση των πελατών και του ευρύτερου κοινού, ενώ το Τηλεφωνικό Κέντρο 150 θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους Επιχειρηματικούς Πελάτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «πελάτες που εξυπηρετούνταν από τα Cytashop, μπορούν να καλούν το 132 για την εξυπηρέτησή τους και για το σκοπό αυτό το διαθέσιμο προσωπικό των Cytashop θα συμβάλει ώστε να ενισχυθεί η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, θα καθοδηγεί το κοινό για τη χρήση των ηλεκτρονικών καναλιών εξυπηρέτησης του Οργανισμού και θα δίνει τηλεφωνικές οδηγίες σε έκτακτες περιπτώσεις, όπου απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη για την εξυπηρέτησή του.

Παρά το γεγονός ότι κάποια Cytashop θα είναι ανοικτά την Δευτέρα μέχρι τις 6μμ, συστήνεται όπως περιοριστεί κατά το δυνατόν η επίσκεψη πελατών στα καταστήματα, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα και με τους περιορισμούς που καθορίστηκαν από τις νέες οδηγίες της Κυβέρνησης.

Προτρέπονται οι πελάτες της Cyta όπως αξιοποιούν τις υπηρεσίες που προσφέρει στην ιστοσελίδα της : www.cyta.com.cy για την εξυπηρέτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται ηλεκτρονικά είναι:
(α) αγορά προϊόντων και υπηρεσιών – Σε περίπτωση αγοράς συσκευών προσφέρεται δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση.
(β) εξόφληση λογαριασμών στο www.cyta.com.cy/ebill-quick-pay, καθώς και στην www.jccsmart.com.cy
(γ) διαχείριση των υπηρεσιών του κάθε πελάτη στο www.cyta.com.cy/login

Σημειώνεται ότι η «τεχνική υποστήριξη θα συνεχίσει να παρέχεται απρόσκοπτα, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων ασφάλειας, για την προστασία της υγείας του προσωπικού και των πελατών του Οργανισμού».

«Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει σήμερα και η δική μας χώρα, προτεραιότητα είναι η υγεία όλων μας και σταθερή επιδίωξη της Cyta παραμένει η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της επικοινωνίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Προσθέτει ότι «γι’ αυτό και το ανθρώπινο δυναμικό της Cyta επικεντρώνεται στην απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών και ευρύτερα της κυπριακής κοινωνίας».

Send this to a friend