Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Δρ. Κέκκος Μάρκου : Μην αφήνετε τα παιδιά σας στους παππούδες και στις γιαγιάδες
Δρ. Κέκκος Μάρκου : Μην αφήνετε τα παιδιά σας στους παππούδες και στις γιαγιάδες

Δρ. Κέκκος Μάρκου : Μην αφήνετε τα παιδιά σας στους παππούδες και στις γιαγιάδες

Ανακοίνωση από τον Παιδίατρο Δρ. Κέκκο Μάρκου :

Φίλες και φίλοι

Από αύριο μπαίνουν κάποιοι κανόνες στον τρόπο εξέτασης των παιδιών στο ιατρείο μου.

Σε περίπτωση ασθένειας του παιδιού σας θα επικοινωνείτε μαζί μου τηλεφωνικά και μόνο αν το κρίνω απαραίτητο θα συνεννοηθούμε να δω το παιδί συγκεκριμένη ώρα, ώστε να μην υπάρχει διασπορά της όποιας λοίμωξης.

Θυμηθείτε!!! Τα παιδιά νοσούν ελαφρά ή και καθόλου από τον COVID-19 (κορωνοϊό), αλλά κουβαλάνε σαν φορείς μεγάλο ιικο φορτίο και μεταδίδουν στους γύρω τους.

Πολύ σημαντικό: Μην αφήνετε τα παιδιά σας στους παππούδες και στις γιαγιάδες. Αν οι μεγάλοι άνθρωποι κολλήσουν θα νοσήσουν και θα κινδυνεύσουν, διότι είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν επιπλοκές ή ακόμη και να οδηγηθούν σε έναν άδικο θάνατο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί! Λυπηθείτε τους!!! Είναι οι άνθρωποι μας στους οποίους οφείλουμε αυτό που είμαστε και τώρα είναι η ώρα να τους προσέξουμε ιδιαίτερα.

Είμαι στη διάθεση σας για απορίες και ερωτήσεις ουσίας και όχι για να λέμε ξανά και ξανά τα ήδη γνωστά και αυτονόητα. Θα παρακαλέσω να διαβάζετε τακτικά τις αναρτήσεις που κοινοποιώ για το θέμα του Covid_19 και για θέματα υγείας εν γένει.

Το μυστικό για να πάνε όλα καλά είναι η ενημέρωση, η υπευθυνότητα και η υπομονή.

Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους μας και θα την ξεπεράσουμε με καλή συνεργασία, βοηθώντας αλλήλους και συμμορφωνόμενοι στις οδηγίες των αρμοδίων κρατικών και επιστημονικών φορέων.

Send this to a friend