Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακοίνωση Κοιν. Συμβουλίου Κιτίου-Μέτρα αντιμετώπισης του Κορωνοϊό.
Ανακοίνωση Κοιν. Συμβουλίου Κιτίου-Μέτρα αντιμετώπισης του Κορωνοϊό.

Ανακοίνωση Κοιν. Συμβουλίου Κιτίου-Μέτρα αντιμετώπισης του Κορωνοϊό.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Κορωνοϊού στην Κύπρο και στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του κράτους για περιορισμό του, το Συμβούλιο Κιτίου παρακαλεί τους κατοίκους όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και οδηγίες οι οποίες έχουν δοθεί από τα αρμόδια Υπουργεία.

Ενόψει της πιο πάνω προσπάθειας, το Συμβούλιο Κιτίου, υπενθυμίζει ότι πληρωμές για εξόφληση λογαριασμών, γίνονται διαδικτυακά μέσω της JCC.

Για θέματα που αφορούν όλες τις Υπηρεσίες του Συμβουλίου Κιτίου, το κοινό παρακαλείται να αποφεύγει τις επισκέψεις παρά μόνο για πολύ σοβαρό λόγο.

Με την ευκαιρία αυτή, απευθύνεται επίσης έκκληση προς όλους τους κατοίκους, να υπάρξει αυτό περιορισμός, όπως τηρούν τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας. Όσοι παρουσιάζουν συμπτωματολογία που παραπέμπει σε λοίμωξη του αναπνευστικού, καλούνται όπως επικοινωνούν άμεσα με το Κέντρο Κλήσεων 1420.

Σημειώνεται ότι συνεχής ενημέρωση και επίσημη πληροφόρηση με οδηγίες για τον Κορωνοϊό αναρτώνται από το Υπουργείο Υγείας, στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.pio.gov.cy/coronavirus

Send this to a friend