Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Η Ryanair ανακοίνωσε νέα πολιτική αλλαγής εισιτηρίου λόγω κορωνοϊού
Η Ryanair ανακοίνωσε νέα πολιτική αλλαγής εισιτηρίου λόγω κορωνοϊού

Η Ryanair ανακοίνωσε νέα πολιτική αλλαγής εισιτηρίου λόγω κορωνοϊού

Λόγω του Κορωνοϊού η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε νέα πολιτική αλλαγής εισητήριου.

Η ανακοίνωση γράφει:

Αγαπητοί πελάτες,

Συνεχίζουμε με μειωμένο πρόγραμμα πτήσεων για να διασφαλίσουμε ότι όσοι πελάτες επιθυμούν να ταξιδέψουν ή να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μπορούν να το κάνουν.

Τις προσεχείς εβδομάδες αναμένουμε από τις κυβερνήσεις να επιβάλλουν περαιτέρω αλλαγές στο χρονοδιάγραμμά μας και οι τυχόν επηρεασμένοι πελάτες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου…. Εντούτοις, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει αβεβαιότητα γύρω από τα ταξίδια αυτή τη στιγμή, οπότε αν έχετε μια κράτηση μαζί μας τον Μάρτιο και προτιμάτε να μην πετάξετε από (Παρ 13 Μαρτίου), μπορείτε τώρα να αλλάξετε την πτήση σας online χωρίς τη χρέωση αλλαγής.

Αυτό ισχύει για όλες τις υπάρχουσες και νέες κρατήσεις μέχρι τις 31 Μαρτίου. Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά στον ναύλο θα πρέπει να πληρώσετε αυτό – ωστόσο, χωρίς τη χρέωση αλλαγής, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία να αλλάξετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Όπου μας ζητήθηκε να ακυρώσουμε τις πτήσεις, οι πελάτες θα μπορούν να μεταφερθούν σε εναλλακτική πτήση Ryanair δωρεάν ή να λάβουν επιστροφή χρημάτων.

Πηγή: CheckIn

Send this to a friend