Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Λήξη εργασιών 8ου έτους Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Αραδίππου
Λήξη εργασιών 8ου έτους Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Αραδίππου

Λήξη εργασιών 8ου έτους Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Αραδίππου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του όγδοου έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου την Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Αραδίππου.

Εισηγητής της έκτης και τελευταίας διάλεξης  ήταν ο κος Απόστολος Κουρουπάκης, διδάκτωρας Μεσαιωνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κύπρου ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα «Η αξία μελέτης της τοπικής ιστορίας. Μερικά παραδείγματα  από την Αραδίππου». Μετά την τελετή λήξης του Πανεπιστημίου ακολούθησε η απονομή των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης του 8ου ΄Ετους  Διαλέξεων.

Με την ολοκλήρωση του όγδοου έτους διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ο  Δήμος Αραδίππου υλοποιεί με επιτυχία τον στόχο του να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του. Αυτό έχει επιτευχθεί με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων από διαπρεπείς επιστήμονες στο χώρο τους οι οποίοι και πρόσφεραν  έγκυρες,  κατασταλαγμένες γνώσεις αλλά και προβληματισμούς στους συμμετέχοντες.

Συνδιοργανωτής των διαλέξεων του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, ενώ Χορηγός  Επικοινωνίας το ΡΙΚ.

 

 

Send this to a friend