Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Μάθετε πότε έβαλαν υπογραφή με την Ανόρθωση Ελουντού και Κορέια
Μάθετε πότε έβαλαν υπογραφή με την Ανόρθωση Ελουντού και Κορέια

Μάθετε πότε έβαλαν υπογραφή με την Ανόρθωση Ελουντού και Κορέια

Είναι γεγονός ότι η είδηση της συμφωνίας της Ανόρθωσηαμε τους Ελουντού και Κορέια για όσους είναι μέσα στην πιάτσα και ξέρουν πράγματα και καταστάσεις δεν ήταν κάτι που έσκασε σαν… «βόμβα».

«Ο ΝεΚαΤώΣτΡαΣ» πάντως σας είχε προειδοποιήσει και όπως πάντα δεν έπεσε έξω. Πολλοί διερωτούνται πότε έβαλαν υπογραφή ο Ελουντού και ο Κορέια και αν έγινε πριν την κλήρωση του κυπέλλου.

Οι πληροφορίες μας είναι εγκυρότατες. Ο Ελουντού έβαλε υπογραφή στα μέσα περίπου Ιανουαρίου. Πιθανόν στις 19 ή στις 20 Ιανουαρίου, ενώ και ο Κορέια εκείνη την περίοδο συμφώνησε με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αυτό σημαίνει ότι οι δυο υπέγραψαν πριν την κλήρωση της προημιτελικής φάσης στις 30 Ιανουαρίου που έφερε αντιμέτωπες Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση. Πάντως, ο Κορέια είχε σκοράρει στον πρώτο προημιτελικό, ενώ ο Ελουντού λίγο έλειψε στο πρωτάθλημα να κάνει το 3-3 στις καθυστερήσεις με σουτ στη γωνία του Λόρια.

Κάτι που δείχνει ότι και οι δυο θα κάνουν μέχρι τέλους ότι μπορεί μπορούν για να εκπληρώσει τους στόχους της η Νέα Σαλαμίνα τιμώντας το συμβόλαιο τους μέχρι και την τελευταία μέρα.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend