Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Μιλούν για ανήθικα δημοσιεύματα στη Νέα Σαλαμίνα
Μιλούν για ανήθικα δημοσιεύματα στη Νέα Σαλαμίνα

Μιλούν για ανήθικα δημοσιεύματα στη Νέα Σαλαμίνα

Ενοχλημένοι δηλώνουν στην Νέα Σαλαμίνα για συγκεκριμένα δημοσιεύματα παραμονή των αγώνων με την Ανόρθωση για τον θεσμό του κυπέλλου και αφορούσαν τους Ελουντού και Κορέια. Ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου, Δημήτρης Λάζος αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της ομάδας από την συμπολίτιδα της Ανόρθωση.

Αναλυτικά:
«Υπάρχει απογοήτευση που δεν έχουμε καταφέρει να περάσει στα ημιτελικά. Δυστυχώς το γρήγορο γκολ της Ανόρθωσης έκρινε το αποτέλεσμα. Έγινε προσπάθεια. Οφείλουμε να βρούμε τα αποθέματα και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε ματς με τον Απόλλωνα το Σάββατο. Να δώσουμε την δική μας μάχη και να δούμε σε πιο γκρουπ θα είμαστε και να καθοριστούν  οι στόχοι. Τα πρώτα λεπτά έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Ένα γκολ το οποιο ήρθε νωρίς μας επηρέασε. Πάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Αυτό το σωματείο μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα. Έδειξε η Νέα Σαλαμίνα ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με κόσμο. Προσπαθήσαμε χθες, όμως, δεν μπορέσαμε ήταν δύσκολο. Το πρώτο γκολ ήταν αυτό που έκρινε την πρόκριση. Πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να κερδίσουμε γιατί όχι και τον τίτλο του κυπέλλου. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πορευτούμε».

Κόσμος:

«Να συγχαρούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης και της Νέα Σαλαμίνα. Χθες ήταν κερδισμένη η Αμμόχωστος.  Για τα μήνυμα που εστάλη για την Αμμόχωστο ήταν ιδέα της Νέας Σαλαμίνας την οποία αποδέχθηκε η Ανόρθωση. Ο κόσμος όταν τον χρειάστουμε είναι δίπλα μας, αυτό που μας λείπει είναι η διάκριση. Προσπαθούμε να κτίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του τόπου η Νέα Σαλαμίνα».

Δημοσιεύματα για ποδοσφαιριστές:
«Μας έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Δεν κάναμε αναφορά λόγω του αγώνα γιατί δεν θέλαμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν από τον αγώνα. Πρόκειται να κάνουμε όμως τις δικές μας ενέργειες. Αυτά τα δημοσιεύματα έπρεπε να βγουν σήμερα, μας έχει ενοχλήσει η μέρα που βγήκε προς τα έξω. Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ετοιμάζει επιστολή προς την ΕΑΚ ζητώντας συνάντηση. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι επαγγελματίες και έχουν δικαίωμα να υπογράψουν όπου θέλουν. Όπως κάναμε και με τον Τιάγκο το ίδιο θα κάνουμε, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι επαγγελματίες. Υπήρχε σκοπιμότητα. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ήταν ανήθικα».

Larnakaonline Sports

Send this to a friend