Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ajax vs Getafe
Ajax vs Getafe

Ajax vs Getafe

Αγώνας για την ρεβάνς για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι η Χετάφε άντεξε στην πίεση του Αίαντα προηγήθηκε στο σκόρ στο 37 λεπτό και στις καθυστερήσεις έδωσε ακόμη μία μαχαιριά στον Άγιαξ σκοράρωντας δέυτερο γκόλ.

Ο Άγιαξ τα βρίσκει σκούρα τα τελευταία χρόνια όταν φιλοξενεί ισπανικές ομάδες αφού κέρδισε μόλις τέσσερα απ’ τα τελευταία 19 ματς κόντρα σε αυτές (4-1-14). Επίσης κέρδισε μόλις τρία απ’ τα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη, όλα όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ (3-2-4).

Η Χετάφε όταν είναι πίσω στο σκορ, έχει τεράστιο πρόβλημα και υποφέρει διότι πάσχει στη δημιουργία. Μόνο όταν προηγείται δεν έχει πρόβλημα.  Θα έχει στο πλευρό της περί τους 2.000 «αθουλόνες».

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

tags:

Send this to a friend