Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Real Madrid vs Man City
Real Madrid vs Man City

Real Madrid vs Man City

Real Madrid 

Για ακόμη μία φορά δίνει το παρών της στον θεσμό του Τσιάμπιονς Λίγκ η Ρεάλ Μαδρίτης! Πέρασε ως δεύτερη από τον όμιλο της πίσω από της ΠΣΖ. Προέρχεται από ήττα για το Ισπανικό Πρωτάθλημα όπου και έχασε την πρώτη θέση. Φαίνεται μάλλον πως το μυαλό της ήταν στον σημερινό αγώνα.  Προβλέπεται μεγάλο ματς μεταξύ των αγώνων με την Σίτυ αφού και τα δύο μεγαθήρια θα παλέψουν για την πρόκριση  μέχρι τέλους.

Αζάρ, Ροντρίγο Χάμες Μπραχίμ, Νάτσο και ο Ασένσιο και Ασένσιο είναι εκτός αποστολής.

Man City

Τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της χωρίς να δέχεται ιδιαίτερη πίεση. Εδώ και χρόνια η ομάδα της Σίτυ προσπαθεί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου όμως κάπου τα χάνει στο τέλος. Ο τίτλος στην Αγγλική Πρέμιερ Λίγκ εδώ και καιρό θεωρείτε χαμένος και δεν φτάνει αυτό ήρθε και η τιμωρία του διετούς ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την επόμενη σεζόν. Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή ο τελικός του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ», με αντίπαλο την Άστον Βίλα.

Πάνοπλη ταξίδεψε η Σίτι στη Μαδρίτη. Δεν υπολογίζεται ο Σανέ, που έχει τεθεί εκτός δράσης από το ξεκίνημα της σεζόν.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

Send this to a friend