Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Lyon vs Juventus
Lyon vs Juventus

Lyon vs Juventus

Lyon 

Χρειάστηκε να γίνει θαύμα για να προκριθεί στη επόμενη φάση των ομίλων. Ενώ κατάφερε να φέρει στα ίσα τον αγώνα με την Λειψία ενώ έχανε με δύο γκόλ, από την άλλη η Ζενίτ έχασε στην Πορτογαλία. Κάπως έτσι ήρθε η πρόκριση την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Βρισκόταν σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα όμως άρχισε να φέρνει τα πατήματα της. Έχει τον δεύτερο λόγο στην υπόθεση πρόκριση με την Γιούβε όμως δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα. Γνωστοί απόντες είναι οι τραυματίες Ράφαελ, Κονέ, Ρεν, Αντελαΐντ, Ντεπάι.

Juventus

Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της χωρίς να παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες.  Η ομάδα της Γιουβέντους φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει τα τελευταία χρόνια στο Τσιάμπιονς Λίγκ.  Η κατάκτηση του τροπαίου έγινε ανάγκη για τους μπιακονέρι και θα το παλέψουν μέχρι τέλους και φέτος! Στην τελευταία αγωνιστική της Serie A νίκησε με 2-1 την μαχητική Σπαλ και συνεχίζει να προπορεύεται. Την Κυριακή καλείτε να δώσει το ντέρμπι της χρονιάς αφού με νίκη κόντρα στην βασική διεκδικήτρια Ίντερ σφραγίζει τον τίτλο. Τραυματίας ο Ντεμιράλ.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

tags:

Send this to a friend