Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Napoli vs Barcelona
Napoli vs Barcelona

Napoli vs Barcelona

Πρώτο παιχνίδι για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Η Νάπολι έρχεται από τέσσερις σερί αποκλεισμούς κόντρα σε ισπανικές ομάδες σε «διπλές» αναμετρήσεις, όμως έχει μόλις μια ήττα εντός έδρας κόντρα σε ομάδες της Ισπανίας (2-4-1).Οι “παρτενοπέι” κέρδισαν μόλις εφτά απ’ τα τελευταία 20 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ ανεξαρτήτως έδρας (7-6-7).

Δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εκτός έδρας η Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε 10 απ’ τα τελευταία 25 εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση (10-8-7).Στο 7-11-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπαρτσελόνα επί ιταλικού εδάφους, έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες εννέα επισκέψεις (1-5-3).

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

tags:

Send this to a friend