Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Chelsea vs Bayern Munchen
Chelsea vs Bayern Munchen

Chelsea vs Bayern Munchen

Φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και θα υπάρξει ρεβάνς στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν στις 11 Μαρτίου. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ήταν αρχηγός αυτής στις 19 Μαΐου του 2012 όταν κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Μπάγερν Μονάχου στην διαδικασία των πέναλτι στον τελικό της “Allianz Arena” στο Μόναχο.Ένα χρόνο αργότερα (30/8/13) οι Βαυαροί πήραν την εκδίκησή τους επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι της Τσέλσι στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης που διεξήχθει στην “Eden Arena” της Πράγας.

Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι διασταύρωσαν για πρώτη φορά τα ξίφη τους τη σεζόν 2004/05 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους “μπλε” να επικρατούν με συνολικό σκορ 6-5.

Η Τσέλσι δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις εννέα αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα σε γερμανικές ομάδες στο Λονδίνο (6-3-0). Η Μπάγερν Μονάχου μετράει δέκα προκρίσεις και έξι αποκλεισμούς σε διπλές αναμετρήσεις κόντρα σε αγγλικές ομάδες.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

tags:

Send this to a friend