Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Μπορούσε τη νίκη με την ΑΕΚ, τώρα όμως θέλει πρόκριση…
Μπορούσε τη νίκη με την ΑΕΚ, τώρα όμως θέλει πρόκριση…

Μπορούσε τη νίκη με την ΑΕΚ, τώρα όμως θέλει πρόκριση…

Αν μία ομάδα δικαιούταν να κερδίσει στο παιχνίδι που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα, τότε αυτή ήταν δίχως αμφιβολία η Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη αν και έπαιξε με κάποιες αλλαγές εντούτοις ήταν καλύτερη, διαβασμένη στο γήπεδο και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Αποκορύφωμα το δοκάρι στο 19΄ του Ελουντού, όπως και πολλές καλές φάσεις κυρίως στο πρώτο μέρος που δεν έγιναν γκολ.

Ο Ελουντού με τον Κορέια έκαναν πάρτυ στην άμυνα της ΑΕΚ η οποία δεν μπορούσε να τους περιορίσει και είναι φανερό ότι αν Καμερουνέζος ήταν πιο εύστοχος θα ερχόταν η νίκη.

Η Νέα Σαλαμίνα άρεσε, δεν κέρδισε αλλά αυτό δεν μειώνει την πολύ καλή της προσπάθεια. Απλά πλέον ο στόχος της εξάδας είναι εξαιρετικά δύσκολος και ελπίζει μόνο μαθηματικά σε κάτι τέτοιο την τελευταία αγωνιστική.

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση όπου στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Με το 1-1 του πρώτου αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα μικρό προβάδισμα που καλούνται να εκμεταλλευθούν στην έδρα τους και με την παρουσία του κόσμου.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend