Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Πλάνο χωρίς Ακοράν (πιθανή ενδεκάδα)
Πλάνο χωρίς Ακοράν (πιθανή ενδεκάδα)

Πλάνο χωρίς Ακοράν (πιθανή ενδεκάδα)

Η ΑΕΚ την Κυριακή (22/2) θα αναμετρηθεί στο ΑΕΚ Αρένα, απέναντι στον κακό της «δαίμονα» τη Νέα Σαλαμίνα, όπου παραδοσιακά η ομάδα της Λάρνακας δεν καταφέρνει να κερδίσει. 

Με όπλο την έδρα και τον κόσμο η ΑΕΚ θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να επαναφέρει τη διαφορά που έχει από την 4η θέση και τον Απόλλωνα στον ένα βαθμό.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρκετούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα είναι σε σκέψεις. Οι τραυματίες Τέτε, Σάστρε και ο τιμωρημένος Πλάνας ήταν γνωστό ότι θα απουσίαζαν από την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους. Αγώνα δρόμου έκανε ο Ακοράν για να προλάβει το σημαντικό παιχνίδι, ωστόσο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του και δεν υπολογίζεται για τον προσεχή αγώνα.

Ναράνχο και Τρουγιόλς οι οποίοι ήταν αμφίβολοι θα βρίσκονται στην αποστολή του Ηλία Χαραλάμπους.

Από εκεί και πέρα πιθανή εντεκάδα είναι ο Τόνιο στα γκολπόστ, τετράδα αμυντική οι Μίκελ και Γκολοπάρτ στο κέντρο και οι Ιωάννου αριστερά με Φερνάντες δεξιά.

Αμυντικοι μέσοι είναι οι Τρουγιόλς και Χέφελ, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Σπόλιαριτς.

Στα άκρα της επίθεσης αριστερά και δεξιά, θα είναι οι Γιάννου και Ναράνχο αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Τρισκόφσκι.

Η ΑΕΚ σκοπό και στόχο στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα έχει μόνο τη νίκη για να διεκδικήσει όσο καλύτερη θέση μπορεί στο πρωτάθλημα για έξοδο στην Ευρώπη.

Send this to a friend