Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο νέος ρόλος του Αρτυματά και ο στόχος του +4 (πιθανή ενδεκάδα)
Ο νέος ρόλος του Αρτυματά και ο στόχος του +4 (πιθανή ενδεκάδα)

Ο νέος ρόλος του Αρτυματά και ο στόχος του +4 (πιθανή ενδεκάδα)

Η Ανόρθωση θα ταξιδέψει στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό και σκοπός είναι μόνο η νίκη για να αυξήσει την διαφορά στην κορυφή στο +4 από την Ομόνοια.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του, τον τιμωρημένο με κάρτες Γκαλίτσιο,του οποίου πιθανός αντικαταστάτης να είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς. Επίσης ο Γεωργιανός κόουτς δεν υπολογίζει και τον τραυματία Εγγλέζου.

Θετικό για την Κυρία είναι η επιστροφή στις προπονήσεις του Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος το πιο πιθανό να βρίσκεται και στην αποστολή για το προσεχή παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα πιθανή εντεκάδα του Τιμουρ Κετσπάγια είναι με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια, τους Βργκοτς και Σιλντενφελντ, τον Σελίν στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο αντί-Γκαλίτσιος θα είναι ο Αρτυματάς.

Στο χώρο του κέντρου θα είναι ο Νταουσβίλι και δίπλα του ένας εκ των Βασιλακάκης ή Ανανίτζε, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Ράγιος.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Καλτσάς και αριστερά ο Οκριασβίλη, ενω στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν θέση οι Ντούρις και Κατσιαράβα το πιο πιθανόν ο Κετσπάγια να προτιμήσει τον Ντούρις εάν και εφόσον έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που είχε.

Η Ανόρθωση πηγαίνει στο Δασάκι για να φύγει με τους τρεις βαθμούς και μόνο, για να επαναφέρει την διαφορά από την δεύτερη Ομόνοια στο +4.

Send this to a friend