Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Άνοστος συμβιβασμός, χαμένοι και οι δυο (βίντεο)
Άνοστος συμβιβασμός, χαμένοι και οι δυο (βίντεο)

Άνοστος συμβιβασμός, χαμένοι και οι δυο (βίντεο)

Στο 0-0 κόλλησαν ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα στο ΑΕΚ Αρένα, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ευνοεί καμία ομάδα για την επίτευξη των στόχων της.

Η διαφορά από την 4η θέση για την ΑΕΚ αυξήθηκε στους τρεις βαθμούς από τον ένα που ήταν πριν ξεκινήσει η 21η αγωνιστική. Γεγονός που σίγουρα δεν είναι θετικό για την ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους.

Για την Νέα Σαλαμίνα, σίγουρα η ισοπαλία δεν είναι και ότι καλύτερο, μετά τη νίκη της Πάφου επί του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ακόμα δεν έχει κριθεί η υπόθεση της έκτης θέσης.

Για τον αγώνα η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε περισσότερες ευκαιρίες από την ΑΕΚ, όμως και η ομάδα του Χαραλάμπους είχε τις δικές της φάσεις, με τον Κίσσα να δηλώνει παρόν και έτσι δεν μπήκε κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξαν πολλές φάσεις, οι δύο ομάδες πρόσεχαν να μην δεχτούν γκολ και έτσι έμεινε το ισόπαλο 0-0.

Η εικόνα του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα και στα πρώτα δώδεκα λεπτά δημιούργησε δύο ευκαιρίες τις οποίες εξουδετέρωσε ο Κίσσας, στο 8′ το φάουλ του Τρισκόφσκι και  στο 12′ την κεφαλιά του Γιάννου.

Η Νέα Σαλαμίνα απάντησε στις ευκαιρίες της ΑΕΚ. Στο 19΄ η ερυθρόλευκη ομάδα είχε δοκάρι με σουτ του Ελουντού.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Πουρσαϊτίδη έχασε την μία ευκαιρία μετά την άλλη με Ελουντού, Σαν Ρομάν και Μαουρίσιο να μην μπορούν να νικήσουν τον Τόνιο για να σκοράρουν. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες μπήκαν πιο συντηρημένες και πρόσεχαν τα νότα τους.

Από μία ευκαιρία οι δύο ομάδες στα πρώτα δέκα λεπτά. Πρώτα η ΑΕΚ με τον Άμπραχαμ στο 49′, βρίσκοντας έτοιμο τον Κίσσα. Μετά στο 53′ η Νέα Σαλαμίνα με τον Σαν Ρομάν, έτοιμος ο Τόνιο.

Από εκεί και πέρα το θέμα ήταν αρκετά μέτριο. Στα τελευταία λεπτά έγινα αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες, ωστόσο ουτε οι ερυθρόλευκοι, ούτε οι κιτρινοπράσινοι δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποιο λάθος του αντιπάλου για να σημειώσουν ένα γκολ.

Έτσι το δεύτερο μέρος έληξε όπως τελείωσε και το πρώτο, με την ΑΕΚ και την Νέα Σαλαμίνα να μοιράζονται από ένα βαθμό.

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκαρσία (55΄ Σπόλιαριτς), Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ, Ιωάννου (66΄ Θάντι), Γκολομπάρτ, Γιάννου (46΄ Κωνσταντίνου)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τούμπας, Ράσπας, Ναράνχο

Νέα Σαλαμίνα: Kίσσας, Ροντρίγκες, Μαριάνοβιτς (62΄ Κωστή), Σαν Ρομάν, Μαουρίτσιο (64΄ Κίνγκσλεϊ), Λαμπό, Ρέινολτς, Σιαθάς (70΄ Τέλφερ), Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού

Στον πάγκο: Λύτρας, Μπαρανίκας, Σέζαρ, Νουρ, Σίπσον, Παύλου

Κίτρινες: Γκαρσία, Θάντι, Κωνσταντίνου/ Σαν Ρομάν

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

 

Send this to a friend