Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ «Θέλω να πεθάνω»: Μητέρα αγοριού με νανισμό δημοσιεύει συγκλονιστικό βίντεο για να δείξει τις συνέπειες του bullying
«Θέλω να πεθάνω»: Μητέρα αγοριού με νανισμό δημοσιεύει συγκλονιστικό βίντεο για να δείξει τις συνέπειες του bullying

«Θέλω να πεθάνω»: Μητέρα αγοριού με νανισμό δημοσιεύει συγκλονιστικό βίντεο για να δείξει τις συνέπειες του bullying

Καλώς ή κακώς, τα μικρά παιδιά όταν βλέπουν κάτι που είναι διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουν συνηθίσει να βλέπουν, υπάρχει έντονο ενδεχόμενο να το κοροϊδέψουν. Εκεί χρειάζεται ο γονιός και ο δάσκαλος ώστε να μάθουν στα παιδιά πως το διαφορετικό δεν είναι για κοροϊδία και είναι μέρος της ζωής και της φύσης.

Σε ένα σχολείο στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας ο 9χρονος Κουάντεν είδε τη χειρότερη μορφή του bullying και η μαμά του θέλησε να μας δείξει το χειρότερο αποτέλεσμα που έχει το bullying στην ψυχή ενός μικρού παιδιού. Κι αυτό που έκανε ήταν απόλυτα γόνιμο και σίγουρα θα βρει τον δρόμο του στα μυαλά πολλών, ιδίως των εμπλεκόμενων σε αυτό το ψυχολογικό σοκ που υπέστη ο Κουάντεν.

Στο βίντεο βλέπουμε το 9χρονο αγόρι που πάσχει από αχονδροπλασία, την πιο συχνή μορφή νανισμού, να λέει με κλάματα ότι «θέλω να πεθάνω, φέρε μου ένα μαχαίρι να σκοτωσώ, θέλω κάποιος να με σκοτώσει».

Η μητέρα του Γιαράκα Γέιλς κάνει μετά έκκληση προς τον κόσμο να φροντίζει να ενημερώνει και να προσφέρει παιδεία στα παιδιά του για να μην γίνονται εν αγνοία τους βασανιστές των συμμαθητών τους.

«Σας ικετεύω μπορείτε να εκπαιδεύστε τα παιδιά σας, τις οικογένειες σας, τους φίλους σας, γιατί το μόνο που αρκεί είναι μια στιγμή…Και μετά αναρωτιέστε γιατί αυτοκτονούν τα παιδιά».

Ευτυχώς, η αντίδραση κάποιων προς καλυτέρευση της ψυχής του Κουάντεν ήταν άμεση, με μια ομάδα ράγκμπι, τους South Sydney Rabbitohs που είναι η ομάδα που υποστηρίζει, να του στέλνουν μια υπογεγραμμένη φανέλα τους από τη φετινή σεζόν.

Send this to a friend