Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Καν’το αν τολμάς! By Kitchen Studio Living and More
Καν’το αν τολμάς! By Kitchen Studio Living and More

Καν’το αν τολμάς! By Kitchen Studio Living and More

Η επιλογή των σωστών αναβαθμίσεων και της δημιουργικής κατεύθυνσης που θα ακολουθήσεις για να επανασχεδιάσεις την κουζίνα σου, μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ εποικοδομητική διαδικασία, ειδικά όταν δεν έχεις ολοκληρωμένη γνώση, του τι υπάρχει ήδη εκεί έξω. Το να είσαι ενημερωμένη/ος για όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας όσον αφορά την κουζίνα μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, για αυτό και ένας/μία ειδικός στον τομέα μπορεί να είναι χρήσιμος/η. Όταν η συζήτηση πηγαίνει στον επανασχεδιασμό και την ανακαίνιση μιας κουζίνας, όσες φωτογραφίες και σχέδια και να δεις, δεν είναι ποτέ αρκετά. Αλλά και πάλι η βοήθεια από επαγγελματία θα σε βοηθήσει μόνο εάν έχεις μια σαφή εικόνα με το τι σου αρέσει.

Επανασχεδιάζοντας την κουζίνα, θα πρέπει πρώτα να κοιτάξεις τρόπους στο να την κάνεις πιο άνετη και εύκολη στη χρήση, εκτός από το να φαίνεται εντυπωσιακή. Η ανακαίνιση μιας κουζίνας είναι μεγάλη υπόθεση και όχι κάτι που μπορείς να προσεγγίσεις τόσο εύκολα. Ο χώρος που μαζεύεστε και μαγειρεύεις για την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος έτσι όπως πάντα ονειρευόσουν. Η ιδέα του να αποκτήσεις μια ολοκαίνουργια κουζίνα είναι συναρπαστική. Ειδικά αν πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά ή δεν το είχες επιδιώξει ποτέ.

Σίγουρα θα χρειαστεί ένας μεγαλύτερος και πιο άνετος χώρος αποθήκευσης. Η πληθώρα αποθηκευτικού χώρου, σου δίνει την ευχέρεια να διατηρείς τους πάγκους σου άδειους. Δεν θα ήθελες ποτέ να δημιουργήσεις εντυπωσιακούς πάγκους, οι οποίοι θα καλύπτονται συνεχώς από σκεύη, εργαλεία και συσκευές κουζίνας. Η μινιμαλιστική κουζίνα είναι εντυπωσιακή, χάρη στην βαθιά πολυτέλεια και την λιτή αισθητική της.

Ένα άλλο στυλ, το οποίο θα μπορούσες άνετα να υιοθετήσεις για να είσαι μέσα στην μόδα του 2020 αλλά και διαχρονικά, είναι μια μίξη από rustic- βιομηχανική κουζίνα με τη διαφοροποίηση να τοποθετήσεις αντικείμενα εκπληκτικού σχεδιασμού, όπως καρέκλες και φωτιστικά. Το ξύλο σε συνδυασμό με το τούβλο, παντρεύονται φανταστικά και δημιουργούν ένα πολύ φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας όμορφη αισθητική και πρακτική διαρρύθμιση των αντικειμένων της κουζίνας αποθεώνεις το όλο σύνολο.

Εάν πάλι έχεις πιο παραδοσιακά πρότυπα, ίσως θα ταίριαζαν πιο πολύ ξύλινες επιφάνειες στη κουζίνα και όμορφα πλακάκια σε γκρι χρωματισμούς, ώστε να επιτευχθεί μια ισορροπία που στοχεύει σε ένα ζεστό χώρο κουζίνας χωρίς να αποπνέει απαραίτητα country ή rustic διακόσμηση. Διατήρησε το παραδοσιακό με λίγες σταγόνες μοντερνισμού και σίγουρα το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει.

Τώρα αν θέλεις να το παίξεις εκ του ασφαλούς και να δημιουργήσεις μια κουζίνα που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και δεν θα την βαρεθείς με τίποτα, επίλεξε γκρι! Αποτελεί ένα φινετσάτο και πλούσιο χρώμα ειδικά όταν είναι ματ. Εδώ δεν υπάρχει διακοσμητικό ρίσκο, είναι η συνταγή που αντιστέκεται μέσα στον χρόνο.

Κάτι τελευταίο για τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες είναι οι χρωματισμοί σε άσπρο και μαύρο, που αν και πιο extreme παρέχει ένα κομψό και πολυτελές αποτέλεσμα. Ειδικά όταν αυτά τα χρώματα συνδυάζονται με πάτωμα από τσιμεντοκονία.

Να θυμάσαι ότι μια κουζίνα μπορεί να είναι πρακτική, δημιουργική, γεμάτη έμπνευση αλλά παράλληλα να ακολουθεί να είναι εντός της μόδας. Τολμήστε το!

Send this to a friend