Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Ηλίας (θέλει να μείνει ο Γιάννου)
Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Ηλίας (θέλει να μείνει ο Γιάννου)

Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Ηλίας (θέλει να μείνει ο Γιάννου)

Την καθιερωμένη Διάσκεψη Τύπου παραχώρησε ο Ηλίας Χαραλάμπους για το παιχνίδι που έρχεται με τη Νέα Σαλαμίνα.

Εκεί ήταν και ο Απόστολος Γιάννου που αναφέρθηκε και στο μέλλον του, βάζοντας ως προτεραιότητα την ομάδα και τον στόχο της Ευρώπης.

Όλα όσα δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους:

«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είδαμε και βλέπουμε τα τελευταία χρόνια τη Νέα Σαλαμίνα πάρα πολύ καλή ομάδα και τα τελευταία παιχνίδια με την Ανόρθωση έδειξε τις δυνατότητες της. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί και αυτό θα επιδιώξουμε για να κρατηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία»

«Κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να τελειώσει αυτή η χρονιά. Αυτό που θα κάνουμε είναι ο επόμενος μας αντίπαλος δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάθε βδομάδα»

«Δεν υπάρχει έξτρα πίεση γι’ αυτό. Τίποτα περισσότερο. Δεν θα ασχοληθούμε με την προϊστορία αλλά το πώς θα παρουσιαστούμε μέσα στο γήπεδο για τη νίκη»

«Τελείωσε το ματς με την ΑΕΛ, πάντα προσπαθείς να μάθεις από τα λάθη σου και να δεις τι δεν πήγε καλά. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες τις κρατώ για μένα. Δεν είμαι άνθρωπος των δικαιολογιών. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να διορθώνομαι και να βελτιώνομαι κάθε μέρα, όπως και η ομάδα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε όλοι μας μέσα από τα λάθη μας»

«Ο κόσμος θέλει το καλύτερο, να βλέπει μία ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς. Να ξέρει ο κόσμος ότι και εμείς θέλουμε ότι καλύτερο. Και εμείς στεναχωριόμαστε όταν δεν πάει καλά η ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε τον επόμενο αντίπαλο. Μέχρι που θα φθάσουμε δεν τον γνωρίζουμε»

«Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, πιστεύουμε όλα τα παιδιά και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη ενδεκάδα»

Γιάννου: «Στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Απόστολος Γιάννου ενόψει του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Αναφέρθηκε και για το θέμα του συμβολαίου του αλλά και την κριτική που δέχθηκε και ο ίδιος.

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, όλα είναι δύσκολα αλλά πάντα με τη Νέα Σαλαμίνα είναι δύσκολο. Στόχος είναι ένας, να κερδίσουμε το ματς. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα;
«Στόχος είναι να βγούμε Ευρώπη. Είναι ο μόνος στόχος που έχει μείνει. Το κύπελλο πέρασε, μας έφυγε αυτή η ευκαιρία. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

«Δεν είναι εύκολη η φετινή χρονιά. Είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο τώρα για να σώσουμε την χρονιά και πιστεύω ότι μπορούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην προτρέχουμε»

Για τον τραυματισμό που ξεπέρασε:
«Είναι δύσκολο αλλά νιώθω καλά».

Τι έφτιαξε φέτος και η ομάδα έμεινε τόσο πίσω;
«Είναι λίγο απ’ όλα τι έφταιξε. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά στο τέλος να κάνουμε ένα απολογισμό και να δούμε τι έφταιξε και τι όχι για να μην ξανασυμβεί».

Αποστόλη, κατά τη διάρκεια της σεζόν υπάρχει γκρίνια προς το πρόσωπο σου όπως και σε κάποιους άλλους παίκτες. Σε επηρεάζει αυτό;
«Επηρεάζει η γκρίνια, κανείς δεν θέλει την γκρίνια. Από τη μία είναι δικαιολογημένη, αλλά υπάρχει πίεση για να κάνουμε κάτι καλό. Δεν είμαστε εδώ για να τερματίζουμε 4οι ή 5οι. Εμένα ο λιγότερος στόχος είναι η Ευρώπη και γι’ αυτό ίσως υπάρχει πίεση και νεύρα όταν δεν βγαίνει αυτό που θέλουμε».

Το συμβόλαιο σου λήγει τέλος της χρονιάς. Μίλησε με τη διοίκηση για ανανέωση. Θέλεις να μείνεις;
«Είναι φανερό ότι θέλω να μείνω. Περνάω ωραία εδώ αλλά δεν είναι του παρόντος. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα αυτή την στιγμή παρά το συμβόλαιο μου. Αυτό το έβγαλα από το μυαλό μου, γιατί δεν νιώθω ότι είναι το σωστό timing να μιλήσω με την ομάδα γι’ αυτό. Πρώτα είναι ο στόχος να βγούμε όσο πιο ψηλά και να βγούμε Ευρώπη και μετά θα μιλήσουμε για οποιοδήποτε θέμα».

Send this to a friend