Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Το 3-5-2 που δε δούλεψε και οι αλλαγές που επηρέασαν…
Το 3-5-2 που δε δούλεψε και οι αλλαγές που επηρέασαν…

Το 3-5-2 που δε δούλεψε και οι αλλαγές που επηρέασαν…

Το ισόπαλο 1-1 στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου με την Νέα Σαλαμίνα έχει μειώσει λίγο τις πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά της Ανόρθωσης σε σχέση με αυτές που είχε όταν έγινε η κλήρωση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στον χθεσινό αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα προτίμησε να κάνει πολλές αλλαγές, να αλλάξει σύστημα και να παίξει με 3-5-2 και αυτό στο τέλος της ημέρας δεν του βγήκε. Η Ανόρθωση δεν ήταν καθόλου καλή. Ήταν ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που είδαμε από την «Κυρία» μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μαζί με αυτό κόντρα στη Δόξα.

Ούτε και μία μεγάλη ευκαιρία δεν κατάφερε να δημιουργήσει. Δεν είχε συνοχή, δεν είχε τρεξίματα και απλά ψαχνόταν στο γήπεδο απέναντι σε μία Νέα Σαλαμίνα η οποία κράτησε μπάλα και ήξερε τι ήθελε.

Ο Κετσπάγια βλέποντας ότι δεν του βγήκε η επιλογή του 3-5-2 με Κατσαράβα και Χριστοφή στην κορυφή, στο ημίχρονο έκανε διπλή αλλαγή και μετέτρεψε το σύστημα σε 4-2-3-1. Ο Ανανίντζε που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός έδειξε ότι ακόμη θέλει πολλή δουλειά για να γίνει ο παίκτης που όλοι θέλουν. Την ποιότητα δεν αμφισβητεί κανείς ότι τη διαθέτει αλλά θέλει καλύτερα τρεξίματα και ίσως να προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα.

Η Ανόρθωση στο τέλος κατάφερε με το πέναλτι του Ράγιος να πάρει την ισοπαλία και να ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό που θα πρέπει να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία με γκολ πάνω από 1-1.

Και τώρα Δασάκι…
Μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα όλη η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Εκεί όπου η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος στην προσπάθεια να διατηρηθεί η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες ή ακόμη και να αυξηθεί.

Send this to a friend